реклама Делікат

Минулого тижня інспектори Департаменту муніципальної інспекції спільно із правоохоронцями провели черговий рейд щодо контролю за тютюнопалінням у громадських місцях. Зокрема було складено 11 протоколів на порушників. Серед них — двоє курців, які є немісцевими. Вони проживають у навколишніх селах. Про це інформує прес-служба МВК.


— У коло уваги інспекторів потрапляли зупинки громадського транспорту і території довкола навчальних закладів. Зокрема найчастіше фіксували факти тютюнопаління на зупинці «Транзит», зупинці вул. Смілянська (навпроти Центрального ринку), зупинці «Центр дитячої та юнацької творчості», зупинці «Будинок Торгівлі». Також ловили порушників і біля Черкаського національного університету, — розповіла директор Департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець.

На кожного із порушників інспектори склали протоколи про адміністративне правопорушення. Ці протоколи потраплять на розгляд адміністративної комісії при МВК. На порушників очікує штраф від 51 до 170 грн.

Довідка: У 2005 році міська рада ухвалили рішення «Про впорядкування тютюнопаління в місті». За цим рішенням заборонено курити на зупинках громадського транспорту та в 50-метровій зоні довкола них, закладах культури, ліфтах, навчальних та освітньо-виховних закладах, місцях дитячого відпочинку та інше.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Леха 15.11.2011 18:58
Показуха :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Изя 15.11.2011 16:16
Лохов н***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Злой 15.11.2011 15:45
Раньше рассказывали, что если первый раз попадаещься, то только предупреждение. На второй уже протокол составляют. Чуваков тупо развели на БАБЛО!
P.S. Вот так зарабатывают "ШАЛЬНЫЕ" деньги!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Жанна 15.11.2011 14:33
ну хоть кто-то начал бороться с курцами. если они сами не понимают, что давят людей, то кошелёк им подскажет!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100