реклама

реклама

Загальний стан здоров'я чоловіка, на якого нещодавно було скоєно розбійний напад у Каневі, поліпшується, і вже незабаром його випишуть із обласної лікарні. Про це в коментарі виданню «Kanos» розповів начальник канівського відділення поліції Сергій Ждан.

FetchOptImg.ashx 25 січня близько 16:30 біля одного із під'їздів по вулиці 206 Дивізії, невідомі особи здійснили розбійний напад на чоловіка. Попри опір потерпілого, його побили та затягли у підвальне приміщення, де вдарили цеглиною по голові, після чого останній втратив свідомість. Також злочинці забрали у чоловіка куртку, жилетку, мобільні телефони, а також гроші.

Наступного дня потерпілого транспортували на лікування в обласну лікарню.

Що ж стосується розкриття даного злочину, то наразі, за словами Сергія Ждана, робота правоохоронців у пошуку злочинців триває. Проте затримати винуватців скоєного нападу досі не вдалося.

Правоохоронці звернулися до канівчан із проханням допомогти у пошуку злочинців, які нещодавно здійснили розбійний напад на чоловіка у центрі міста.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Викладач 06.02.2017 09:56
Розкриття саме таких злочинів піднімає авторитет поліції і довіру людей до неї. Це не те, що зловити сільського безробітного дядька з мішком краденого металобрухту і потім піаритись на цьому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Пенсіонер 05.02.2017 16:07
Про стан здоров'я потерпілого повинні розповідати медики, які займаються його лікуванням, а начальник поліції мав би розповісти що робиться для того щоб такий зухвалий злочин було розкрито.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100