реклама Делікат

tulub-commentІнформація про презентацію програми Партії регіонів «Будуємо нову Черкащину разом з Президентом України» одразу після проведеного заходу була виставлена… на сайті Черкаської облдержадміністрації у двох розділах: «Новини» і «Фотоновини». Зрозуміло, що на сайті Черкаської обласної організації ПР ця новина теж була опублікована, але там її присутність є зрозумілою…

«10 вересня голова облдержадміністрації Сергій Тулуб взяв участь у загальнообласних зборах Черкаської обласної Партії регіонів, під час якої представив громадськості нову Народну програму», – це перше речення новини на сайті ОДА під заголовком «Презентовано програму Партії регіонів «Будуємо нову Черкащину разом з Президентом України». Та, як виявилося, зовсім не слід вбачати у цій новині використання керівництвом облдержадміністрації адмінресурсу. Про те, чому на владному сайті з’явилася партійна інформація, «Прочерку» пояснив голова Черкаської облдержадміністрації і голова обласної організації Партії регіонів (друга посада губернатора теж вказана у згаданій замітці на сайті ОДА – Авт.) Сергій Тулуб.

– Це були не партійні збори, а громадські збори. Ми запрошували всіх фахівців. І там були не лише члени Партії регіонів, а й представники інших партій, там були різні люди, – повідомив Сергій Тулуб. – А взагалі, питання в тому, що є облдержадміністрація, яка виступила з Народною програмою. Нормально, а чого? Це нормальна програма у якій є конкретика, а не загальні речі… Тож ми хотіли з громадськістю обсудити всі питання і розглянути ці програму.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ЭлектРоМат экс-Электорат 14.09.2010 17:25
Маразм крепчал :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100