реклама Делікат

Урочистості з нагоди Дня працівника радіо, телебачення та зв’язку, яке святкують 16 листопада, відбулися сьогодні в черкаському Будинку вчителя. На захід прийшли не лише черкаські представники цих професій. Приїхали і колеги з районів.

DSC_0081

 На правах ведучої начальник управління інформаційної політики та зв'язків із засобами масової інформації облдержадміністрації Тетяна Очеретяна насамперед надала слово голові обласної ради Валерію Черняку та заступнику голови ОДА Юрію Тимошенку. Перший вітав присутніх від імені всього депутатського корпусу, а другий – звичайно ж, передавав «найтепліші» вітання від губернатора.

Валерій Черняк припустив, що люди вже навіть не уявляють свого життя без телебачення, радіо та зв’язку, та пригадав фільм «Москва сльозам не вірить».

- Там є така фраза: «Скоро не буде ні театрів, ні кінотеатрів – одне суцільне телебачення, - сказав Валерій Черняк та почав пригадувати «піонерів черкаського телебачення».

Згадав і про радіо, обмовившись, що в який би район влада не поткнулася, люди звертаються з проханням відновити радіоточки.

DSC_0094

А от Юрій Тимошенко дякував телевізійникам і радійникам за розбудову «нової Черкащини»…

– Адже від того, наскільки населення буде всебічно і об’єктивно поінформоване про те, що відбувається в області, залежить успіх президентських реформ. І це не гіпербола! Це реальна правда! – сказав Юрій Тимошенко.

Перебив високі владні слова директор Черкаської філії концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Григорій Загоруй, перевівши розмову на професійне. Він назвав переваги цифрового мовлення.

– Якщо раніше жителі висотних будинків не могли з хорошою якістю приймати сигнал, тому що треба було поставити індивідуальну приймальну антену, то цифрове телебачення з хорошою якістю можна приймати на кімнатну антену. А жителям сіл добре те, що в них буде не три програми, а тридцять дві, як у всіх інших телеглядачів, – зазначив Григорій Загоруй.

DSC_0097

Та присутні більше зацікавилися виступом представника Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Черкаській області Олексія Чернишева. «Хоч побачимо, який він», – зауважили деякі журналісти. Адже абсолютна більшість журналістів ніколи не бачила пана Чернишева, хоч він і був призначений на відповідну посаду ще 15 грудня минулого року.

Олексій Чернишев обмежився стандартним привітанням. А відсутність грамот і нагород в його руках Тетяна Очеретяна пояснила тим, що пан Чернишев «доклав руку до фуршету».

Таємничий представник Нацради з питань ТБ і радіо у Черкаській області Чернишев

Таємничий представник Нацради з питань ТБ і радіо у Черкаській області Чернишев

Про магію теле- і радіо ефіру говорив голова обласної організації Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко. Однак згадав і про професійні виклики.

– Професійні виклики, сьогодні, звичайно ж, актуальні. Яким чином забезпечити для аудиторії якісну оперативну об’єктивну інформацію? Яким  чином протистояти тим, хто хоче впливати на інформацію? (А вплив цей вічний). Як реагувати на технологічні виклики? Все залежить від особистості телевізійників, радійників і працівників зв’язку, – зазначив Сергій Томіленко.

DSC_0136

Від влади, обласної організації НСЖУ та колег черкаські працівники телебачення, радіо та зв’язку отримували нагороди, грамоти та відзнаки, музичні та танцювальні подарунки. Зокрема, депутат Черкаської міської ради Сергій Отрешко подарував присутнім диски «Чайка – символ Черкас» та запросив виступити гурт «Спів братів» з піснею «Місто твоє і моє». Але найбільше пожвавлення викликав «танець живота» - номер від технологічного університету.

Жартівлива бардівська пісня - дарунок колег з ОДТРК "Рось"

Жартівлива бардівська пісня - дарунок колег з ОДТРК "Рось"

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Холодно 17.11.2011 09:17
Чомусь від усього тхне закам"янілим, холодним, і протиприродним, на обличчях не посмішки, а вимушені гієновидні оскали.
Постійно переслідує думка, що такі настрої були в 30-х роках минулого століття...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 піонер 15.11.2011 18:09
а чим взагалі Чернишев займається на Черкащині? Його вперше побачили. Що він робив до цього від 15 грудня 2010 року? Крім того, морозиться конкретно. Сам пресуху не давав і від коментів відмахується. Спитайте його чим займається?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 ТАКИ ДА 15.11.2011 17:13
А в первых рядах,как и положено, - чиновники-главные герои теле- и радиопрограмм о новой Черкасщине...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 правда 15.11.2011 16:41
божжееее, що привітання, що тулубові заступники, що приміщення.. все якось так провінційно і черство
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ой 15.11.2011 16:29
і тут Отрешко, куди ж без нього***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100