"Фронт боротьби за нову Україну, за нами омріяну Україну, пролягає не лише на Сході. Він зараз всюди – у безлічі місцевих конфліктів, де сили нової сучасної України, яка дивиться у майбутнє, стикаються із силами старої, корумпованої, егоїстичної та кримінальної Системи.

Ми, вояки 21 сотні Добровольчого Українського Корпусу Правий Сектор заявляємо про свою підтримку громадським організаціям та активістам, які 13 лютого 2017 року намагались довести до відома депутатів Черкаської міської ради неприпустимість порушення законів та процедур при прийнятті важливого для нашого міста документу – Проекту соціально-економічного розвитку.

Міські чиновники, на чолі із секретарем міської ради Радуцьким та міським головою Бондаренко, ігноруючи всі можливі важелі громадського впливу та контролю, запобіжники корупції у вигляді системи «Прозорро», мають на меті протягом наступних трьох років систематично розкрадати бюджет міської громади, адже поміж іншим 260 млн гривень заплановано витратити сумами, які не досягають порогів електронних закупівель, тобто будуть витрачатись в ручному режимі.

Ми, бійці 21 сотні ДУК ПС, підтримуємо своїх побратимів та колег, а також закликаємо міського голову Бондаренка :

• провести реформу структури виконавчого комітету, позбавившись старих корумпованих кадрів;

• на ділі, а не на словах та папері, повернути застосування системи електронних закупівель «Прозорро» для допорогових сум;

• відновити системні консультації із громадою міста щодо важливих рішень міської ради та її виконавчого комітету.

Також хочемо нагадати, що Ви, пан Бондаренко, мусите відстоювати інтереси громади міста, а не купки депутатів та секретаря міської ради зокрема. Ворог нової України – це не лише сепаратист із смугастою стрічкою, ворог може носити вишиванку та промовляти патріотичні лозунги. Але від цього він не перестає бути ворогом, який руйнує та губить нашу країну загалом та наше місто зокрема.

У омріяне майбутнє ведуть не нові тротуари за невиправдано високу ціну, а реформи, нові технології та чесність кожного громадянина, особливо, якщо цей громадянин – голова міста".

Заява поширена Наталією Вернидуб у "Фейсбуці"

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Вольный ветер 15.02.2017 11:53
Ну да, чем идти работать, балотироватся в те же депутаты, лучше законы нарушать и блокировать работу сессии, всяко ума то меньше надо кулаками махать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкащанин 13.02.2017 23:48
Сушите сухари чиновнецкие мрази, ваше время на исходе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100