реклама

реклама

11 лютого увечері в Черкасах біля ресторану «Чайка» відбувся збройний напад на лідера партії та фракції ветеранів війни в Афганістані, депутата Черкаської обласної ради Рибченка Олександра Володимировича. Принаймні, так дорожньо-транспорту пригоду називає сам Олександр Рибченко.

IMG_3371

Разом з тим, як повідомляв «Прочерк» раніше, Рибченко, за словами свідків, збив своїм Мерседесом Олега Остапенка, який є інвалідом.

Однак у себе на «Фейсбук»-сторінці Рибченко називає все, що сталося замахом на вбивство, розбійним нападом, скоєним групою осіб та пограбуванням. І стверджує, що це, мовляв, інші хочуть видати все за банальне пияцтво та ДТП.

Опясля Рибченко публікує звернення ,яке не можна не процитувати дослівно:

«Звернення

- Чомусь реформована поліція і заангажована преса не побачили розстріляного, потрощеного та пограбованого автомобіля, не зацікавила особами нападників, не затримала людину,яка стріляла в автомобіль, а лише зосередили увагу на тому, що Рибченко був на підпитку.

Чому поліція не захистила мене і дружин,у загнаних нападниками у салон автомобіля?

Чому не затримала жодного з них?

Чому тоді не переглянула записи ресторанних відеокамер?

Чому? Чому? Чому?

Я в цьому вбачаю не тільки непрофесіоналізм нових копів, але й певну зацікавленість приховати дійсний стан речей.

На мою думку, весь цей конфлікт був організований і вибудуваний тими, хто, використовуючи Остапенків, хоче змусити мене мовчати. Бо сталося це після чергової сесії облради, де я у своєму виступі напряму звинуватив конкретних міських чиновників у зловживанні владою та дерибаном земельних ділянок і квартир, які мали виділятися інвалідам, ветеранам, АТОвцям, прикордонникам та усім незахищеним.

Більше того, цей конфлікт, спровокований за участю Остапенка, людьми, які зацікавлені у очорненні мого імені з метою відсторонення мене від керівництва афганським рухом на Черкащині, щоб остаточно довалити його.

Бо саме за підтримки побратимів афганців, АТОвців, чорнобильців, ветеранів армії усіх поколінь, які стоять за мною, як депутат обласної ради і керівник фракції Партії ветеранів Афганістану, принципово викриваю корупційні земельно-квартирні схеми міськрадівських воротил. І вони знають, доки Рибченко очолює обласну організацію Партії ветеранів Афганістану і її фракцію в обласній раді, їм не буде спокійного життя.

А так як мене не вдалося зломити ні морально, ні фізично, покидьки вдалися до відвертого криміналу та здійснили збройний напад із загрозою для мого життя і життя моєї дружини, до груповий розбою та крадіжки документів, майна і грошей з автомобіля.

Сподіваюсь, слідство встановить хто є потерпілою стороною.

Друзям обіцяю, недругів застерігаю –мене не залякати і не зломити. Я й надалі викриватиму злодійські схеми ділків від влади і скільки стане сил захищатиму інтереси усіх ветеранів Черкащини та тих, хто цього потребує.

Шановні ветерани війни в Афганістані та АТО, чорнобильці, ветерани Збройних сил, прикордонники, ветерани силових структур закликаю усіх до об’єднання, бо, як Ви бачите, бандитські 90-ті повертаються!

Тільки об’єднавшись, ми їх здолаємо! Звертаюся до очевидців даного конфлікту. Прошу зателефонувати мені за номером (0472)54-22-20» – йдеться у зверненні

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 вовченя 14.02.2017 17:10
Рибченко дописує у фейбуці?! Та він у слові..... три помилки робить!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 вовченя 14.02.2017 16:57
Рибченко пише у фейбуці?!!!! Да він в слові ...... робить три помилки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 семен 14.02.2017 16:52
Бандиты не возвращаются они крепко взяли власть в свои руки под прикрытием БЮТа Ляшка громадського объеднання Черкащан.Бригада громовцев перебив своих конкурентов и пересажав их руками продажных прокуроров и судей которых поставил Олейник и гопкомпания сегодня управляет городом объявляет почётными гражданами людей на которых заводили десятки уголовных дел за воровство бюджетных денег .Им мало крутых памятников на кладбищах в 90-х теперь вся власть в их руках .Теперь у черкащан нет ни пляжей ни парков ни уникальной Сосновки.У них есть разбитый как в хреновом селе центр по которому опасно ездить полиция новая избивающая людей в лучших традициях януковича и отлавливающая выпивших ментов прокуроров сбушников а не квартирных воров наркосбытчиков бандитов всех мастей и казнокрадов .Геноцид украинского народа приобрёл тотальный характер.Если не отправить на историческую родину эту гоп компанию скоро всем хана с перспективой полномасштабной гражданской войны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Торпедо 14.02.2017 16:10
Після бою кулаками не махають....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100