реклама

реклама

Пропозиції задля полегшення ведення бізнесу напрацюють на Черкащині. Про це домовився очільник області із представниками громадських організацій малого та середнього бізнесу. Їхня зустріч відбулася в Черкаській ОДА.

20170214_122739

Як наголосив обласний керманич, влада та підприємці на Черкащині – партнери. А створення сприятливих умов для розвитку бізнесу в регіоні є одним із пріоритетів роботи ОДА.

– Ми маємо хорошу історію співпраці, – каже Юрій Ткаченко. – Коли виникають проблемні питання, то вирішуємо їх спільно. Я відразу реагую. Як, приміром, було, коли «Черкасиобленерго» не виписувало податкові накладні.

Представники громадських організацій підприємців озвучили голові Черкаської ОДА проблеми, з якими нині стикаються. Серед них – перевірки контролюючих органів, штрафні санкції, податкове навантаження, зокрема, питання місцевих податків і зборів тощо.

– Частина питань не в нашій компетенції, а потребують урегулювання на законодавчому рівні, – зауважує очільник області. – Ми спільно напрацюємо пропозиції. Водночас я звернувся до контролюючих органів, аби вони провели роз’яснювальну кампанію щодо нововведень для підприємців. Спершу вони мають чітко зрозуміти правила гри. Є питання, що стосуються і органів місцевого самоврядування. Держава передала їм деякі інструменти контролю, ми разом проаналізуємо, як їх застосовують, чи немає зловживань.

Над усім цим працюватиме спільна робоча група. А подібні зустрічі, за словами голови Черкаської ОДА, стануть регулярними.

Про це інформує сайт ОДА

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Урюк 15.02.2017 17:11
Згадав Льоню Голубкова: "Я не халявщик - я партнер!" :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 депутат 15.02.2017 12:41
Да є партнерами, тільки Ткаченко не уточнює з ким саме, самих малих давлять, заради олігархів, а з олігархами дійсно є партнерами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Участник Майдана 15.02.2017 11:31
Этим "партнёрам" поверить себя назебать.Три года мало было,чтобы напрацювать? ......,кому ты втераешь ........И это самый нежный сленг в вашу ...... сторону от тех,кого вы ......и довели до нищеты.И не дай бог опять повестись на сладкие обещания этих ........Это же не люди,это вампиры,которые присосались на нашем теле и пока не выпьют всю кровь,они не успакоются.Вы посмотрите на эти жирные,слащавые физиономии тех,кто сейчас при власти, у них жизнь удалась и это всё при нашем попустительстве .Поднимайте задницы и присоединяйтесь к тем,кто 19 лютого выйдет на Киевский Майдан,где будет проводится народное вече.А к организаторам Майдана единственная просьба-это пригласить на трибуну всех тех,кто стоял и наслаждался своим враньём в период Революции Достоинства.Пусть всем нам расскажут,как они достигли успехов в своей личной жизни на крови наших друзей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Kaban 15.02.2017 11:27
Ця влада все глибше і ширше "ПАРТНЕРИТЬ" бізнес по всій державі !!! Цікава ситуація виходить- Кабмін малює проблеми для бізнесу, а потім, на місцях, вишукують шляхи для їх вирішення?! Партнери вони, б...ха-муха!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100