реклама

реклама

За час співпраці з публічним акціонерним товариством «Черкасигаз» обласною службою зайнятості укомплектовано майже 100 вакансій за різними професіями такими як: слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів, газового устаткування, слюсар з механоскладальних робіт, електрогазозварник, контролер газового господарства та оператор з розрахунків за використаний газ.

фото

Актуальні питання з організації подальшої співпраці служби зайнятості і роботодавця були обговорені під час робочої зустрічі директора Черкаського обласного центру зайнятості Григорія Дендемарченка з керівником ПАТ «Черкасигаз» Сергієм Буяном.

«Протягом трьох останніх років із заявлених роботодавцем 118 вакансій службою зайнятості укомплектовано 98. Тобто на 83 відсотки підібрано кваліфікований персонал для підприємства», - повідомив Григорій Дендемарченко. А у зв’язку з тим, що до складу ПАТ «Черкасигаз» входить 13 філій, які розташовані у районних центрах області, то забезпечення працівниками здійснено не тільки по місту, а й по всьому регіону. Окрему увагу під час розмови директор зосередив на впроваджених інноваційних підходах в роботі служби зайнятості, зокрема, використання відеорезюме, відеовакансій, презентацій роботодавців та нових он-лайн співбесід за допомогою скайп-зв’язку, для тих, хто шукає місце роботи або ж пропонує його. Водночас він відзначив, що одними із основних пріоритетів в діяльності служби зайнятості є задоволення вимог роботодавців шляхом посилення індивідуального підходу до підбору претендентів, впровадження пакету послуг для роботодавців, зокрема електронного сервісу, розширення співпраці з роботодавцями як потенційними надавачами вакансій з метою забезпечення їх зацікавленості в співпраці з службою зайнятості та оперативного укомплектування вакантних робочих місць.

У свою чергу керівник «Черкасигаз» Сергій Буян відзначив, що основним напрямками діяльності ПАТ «Черкасигаз» є: виконання комплексу робіт по безперебійному та безаварійному забезпеченню споживачів природним і скрапленим газом, експлуатація систем газопостачання та газифікація об'єктів. Окрім цього підприємство надає послуги по зварювальним роботам, виготовленню технічних умов на проектування об’єктів газопостачання, технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків та громадських будівель, підприємств комунального і побутового призначення. «У зв’язку з широким спектром послуг, якими ми забезпечуємо громадян та специфікою діяльності, нам завжди потрібні підготовлені та спеціально навчені працівники», - наголосив Сергій Буян.

Служба зайнятості Черкащини й надалі докладатиме максимум зусиль для продовження співпраці та вирішення кадрових потреб роботодавця.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100