реклама

реклама

У департаменті архітектури та містобудування ЧМР підготували «претензію» до підприємства «Укрєвробуд-2013», яке залишило бульвар Шевченка зимувати в зруйнованому стані. Про це в коментарі виданню «ІнфоМІСТ» повідомив директор департаменту-замовника реконструкції Артур Савін.

За словами чиновника, міськрадою запропоновано провести експертизу, за якою буде визначено нові ями, які утворилися на бульварі після того, як підрядник зняв верхній шар асфальту. Ці ями «Укрєвробуд-2013» має усунути за власні кошти. Далі шар асфальту підприємство вже повинне укладати, згідно з підписаним договором. Савін резюмує, що підрядник «підвів» замовника.

У свою чергу міський голова Анатолій Бондаренко запевнив, що фрагмент бульвару можна відремонтувати за 3 тижні, але для цього необхідні сприятливі погодні умови. Нагадаємо, право на реконструкцію двох відрізків бульвару Шевченка отримало підприємство “Укрєвробуд-2013”, договір на загальну суму в 40 млн грн був укладений з ним 25 жовтня минулого року. Дедлайн робіт – кінець 2017 року. Згідно з договором, до кінця 2016 року "Укрєвробуд" мав отримати від міської ради 12,7 млн грн. на ремонт першої ділянки. Натомість підприємство отримало авансу 5,18 млн. Крім того, у листопаді-грудні минулого року підрядник отримав близько 2,3 млн грн. авансу на ремонти відрізку від Небесної сотні до вул. Героїв Сталінграду, де роботи не були розпочаті, і ще близько 1,1 млн на капремонт вулиць Золотоніської і узвозу Франка.

Першим мав ремонтуватися відрізок бульвару від вул. Лазарєва до вул. Небесної Сотні. Роботи по фрезеруванню розпочалися там 1-го листопада. Через 20 днів після того міський голова Бондаренко повідомляв журналістам: сподівається, що вирівнювальний шар (перший із двох передбачених договором шарів – ред.) асфальту постелять на бульварі до кінця 2016 року. Проте в підсумку це так і не було зроблено. Уже в січні 2017 Артур Савін повідомляв, що завершити заплановані роботи «Укрєвробуду» завадили «примхи погоди». Анатолій Бондаренко натомість повідомляв, що нові ями, які утворилися на бульварі, підприємство ремонтуватиме за власний рахунок.

реклама

Коментарі  

 
+2 #31 Дід МаЗай 27.02.2017 11:11
Зате у прокуратури ніяких претензій немає. І ето главное! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #30 ДАБІ 26.02.2017 14:00
А у громади є "пред,яви" до діяльності так званого департаменту архітектури ЧМР (точніше -антиархітектури ) і А. Савіна,який без відповідної освіти його очолює з жахливими для міста наслідками. По закону державна архітектурно-будівельна інспекція має право добряче штрафонути за таку халтуру замовника (А.Савіна) і підрядника і повернути таким чином до бюджету міста кошти .
Савіну від Конфуція :"Благородный человек предъявляет требования к себе, низкий человек предъявляет требования к другим".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #29 Каврай 26.02.2017 08:52
Нездари!
Це мабуть і є відповідь на питання черкащан,як так сталось,що місто швидко перетворилось на територію біля сільськоі кузні.
Якби не територіі біля приватних закладів,все інше - свинарник!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #28 Зіновій 26.02.2017 03:38
Цитую Андрей:
А у миськади нет случайно претензий до миськрады, что допустили такой бардак в принципе? Бабло решает все...

Дуже влучно написав! Нічого додати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #27 Антонио 25.02.2017 22:50
Одарич вам не такой...
Бондаренко ва тоже не такой...
Вы скажите спасибо шо не сидит там в кресле что-то наподобие Олийника...
Вот тогда был бы полный п....!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #26 Сидоров 24.02.2017 15:38
У міськради є «претензія» до підрядника, який понівечив бульвар....як це по українськи---Іван киває на Петра, а Петро на Івана. Задовбали вони уже своєю простотою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #25 лего 24.02.2017 13:00
Цитую атовець:
Корупціонерам міської ради все сходить з рук :P . Можна уявити собі таку ситуацію в європейській країні? Чотири місяці місто колотить, розбитиі десятки машин, поневічений транспорт - і ЖОДНОГО ВИННОГО! Обвішали себе грамотами і виспівують один одному хвалебні оди :P :P :P


Іржавий відповідає ЗА ВСЕ!!!!!!!!!!!! ось вам винний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #24 лего 24.02.2017 12:58
Головне що відкотили Іржавому вчасно. а ремонтувати не обовязково...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #23 777 24.02.2017 01:34
І чого ж це ніяка потужня партійна сила не проводить, останнім часом, такі модні проходження по центру міста?! Так звані "ХОДИ" чи "ПАРАДИ", чи як їм заманеться?! А не тому, що - ЦЕНТРУ міста немає!!! Зробила влада собі ПОЗОРИЩЕ, від якого аж нудить нормальних черкащан! Ось такі питання потрібно розглядати на громадських слуханнях. Де вирішувати,- хто повинен у наявному стані бульвару Шевченка, та і багато інших вулиць?! Хто відповість за це?! Чергові стрілочники? Бондаренку слабо відповісти громаді і водіям, які щоденно вбивають там свої авто? Його "Лехуса" не достатньо буде для задоволення їх невдоволення!!! !! Ганьба таким керманичам!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #22 федор принципиальный 23.02.2017 13:58
Опять кто-то виноват,накажит е или денежки жалко из своих карманов возвращать в государственную казну ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100