реклама Делікат

yapr Президент України Віктор Янукович привітав аграріїв держави з високим врожаєм, зібраним у 2011 році. При цьому він відзначив досягнення хліборобів Черкащини, повідомляє прес-служба глави держави.

 «Ми вже зібрали понад 50 млн тонн зерна, а загалом очікуємо близько 55 млн тонн, що може стати історичним рекордом для країни», - сказав В.Янукович на урочистому зібранні з нагоди Дня працівників сільського господарства, що відбулося у Києві 18 листопада.

Глава держави підкреслив: нині аграрний сектор України демонструє високі темпи зростання. За 10 місяців поточного року сільгоспвиробництво зросло майже на 17%. «У нинішньому році Україна твердо закріпила за собою звання провідної зернової держави світу», - зазначив Президент, додавши, що за обсягами експорту пшениці наша держава посіла 8 місце в світі, кукурудзи - 3, ячменю - 1 місце.

Віктор Янукович звернув особливу увагу на успіхи хліборобів Полтавщини (5 млн тонн зерна), Вінниччини (понад 4 млн тонн), Дніпропетровщини, Одещини, Черкащини, Кіровоградщини та Харківщини (понад 3 млн тонн).

З нагоди професійного свята Президент вручив аграріям державні нагороди.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100