реклама Делікат

rada0 Більшість парламентарів-вихідців із Черкащини підтримали Закон, який визначатиме правила гри на майбутніх виборах Верховної Ради 28 жовтня 2012 року, інформує сайт cherkassynews.tv.

 Про це свідчать дані поіменного голосування, розміщені на сайті Верховної Ради. Відповідно до закону, вибори депутатів здійснюватимуться за змішаною (пропорційно-мажоритарною) системою: 225 депутатів обираються за пропорційною системою;  225 депутатів обираються за мажоритарною системою. Закон встановлює 5% виборчий бар’єр. Блоки участі у виборах не беруть. Одним із розробників законопроекту був депутат-черкащанин Володимир Олійник (ПР).
Члени фракції Партії Регіонів Сергій Пачесюк, Володимир Олійник, Володимир Іваненко, Ігор Савченко, Петро Кузьменко і Петро Цюрко підтримали запропонований законопроект №9265-д. Так само вчинив БЮТівець Павло Костенко. БЮТівець-черкащанин Ігор Єресько участі в голосуванні не приймав, як і інший наш земляк віце-спікер Микола Томенко.

Комуніст Олександр Ткаченко, позафракційний Богдан Губський і "народник" Сергій Терещук підтримали своїх колег із парламентської більшості, віддавши свої голоси за цей закон.
На загальному фоні вирізняється лише Анатолій Гриценко (НУНС), який голосував проти прийняття цього закону, називаючи його "змовою Адміністрації Президента з частиною опозиції". Хоча оглядачі вважають досить високою ймовірність його балотування в мажоритарному окрузі на Черкащині.

Ймовірними учасниками виборів на мажоритарних округах області також називають Сергія Терещука і Богдана Губського, які регулярно проявляють активність на теренах Черкащини.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Зара 19.11.2011 19:43
Нехай вони собі проявляють активність черкащани уже не повірять нікому, всі прцюють собі на карман, а люди їм не потрібні, якщо міська влада порушує права пенсіонерів, то що можна ще говорити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Чорний полковник 19.11.2011 12:45
Ну-ну, дочекаємось 28.10.2012 року та й побачимо, що деякі тоді скажуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100