реклама

реклама

Питання поширення стихійної торгівлі у Черкасах цього тижня обговорять за участі представників прокуратури, управління інспектування, КП «Черкаські ринки» та міської влади. Відповідне рішення прийняли під час вранішньої наради у Черкаській міськраді.

За словами заступника міського голови Черкас Станіслава Овчаренка, влада хоче поцікавитись у прокурора, як просуваються справи, відкриті на порушників, котрих зловили за стихійну торгівлю.

Як зазначив начальник управління інспектування Олександр Давиденко, нині є кілька місць у Черкасах, де «процвітає» стихійна торгівля.

- Біля «Міленіума» відбувається торгівля або ввечері після робочого дня, або у вихідні, коли управління інспектування не може їх контролювати. По вулицях Смілянська та Гоголя катастрофічна ситуація. Я бачу, що там з поліцією треба постійні рейди робити, - сказав Давиденко.

За його словами, більшість людей, які незаконно торгують у Черкасах – не черкащани.

- Відсотків 80 – це не черкащани , а представники Сміли, Золотоноші, а також інших прилеглих до Черкас районів та міст.

Пан Давиденко також навів статистичні дані стосовно зафіксованих порушень. Так, у 2016 році було складено 129 протоколів щодо незаконної стихійної торгівлі. У 2017 році уже складено 29 подібних протоколів.

Однак, начальник управління інспектування бачить і позитивні речі у цій ситуації. Так, за його словами, нині продовжують створюватись торгові точки на відповідних майданчиках, для людей, які хочуть займатись торгівлею.

реклама

Коментарі  

 
+7 #5 дивно 27.02.2017 12:19
Проїздив якось через Лисянку. Стихійний базар прямо на проїзній частині головної вулиці.Яйця під колесами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Сидоров 27.02.2017 11:25
Все це добре. Але на фоні масових незаконних МАФів якось не звучить. Нехай би прокуратура зайнялась незаконними МАФАми . Більш користі би було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Дід МаЗай 27.02.2017 11:18
Після таких "розмов" придеться торгівцям ще й прокурорським відстьогувать :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 прохожий 27.02.2017 10:56
С.Овчаренко при чому тут прокуратура? Де місцеві органи влади, поліція, які повинні наводити порядок. Чи займаєтеся особисто Ви? Коли буде порядок у місці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Світлана 27.02.2017 10:34
Смішно. Шевченко з Давиденком вирішили зарізати курку, яка несе їм золоті яйця? А за рахунок чого ж вони будуть існувати? Ні у шевченка, ні у давиденка не вистачить ні освіти, ні розуму заробляти на життя чесно. Вони звикли тиряти дріб'язок по карманах. На це у них розуму вистачає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100