Поліпшення якості надання медичної допомоги канівчанам має стати пріоритетом для владців району. Про це сказав голова Черкаської ОДА під час робочої поїздки до Канівщини. Зокрема, Юрій Ткаченко провів нараду в центральній районній лікарні.

Нещодавно тут запрацював новий кабінет для проведення ультразвукової діагностики. А ще – в лікарню придбали сучасний рентгенодіагностичний комплекс.

– Коли є співпраця на різних рівнях, то завжди є результат, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – У цьому випадку маємо продуктивну взаємодію на державному, районному та міському рівнях. Плюс сприяння нардепа, обраного по цьому округу, Владислава Голуба. І попереду маємо ще багато роботи. Аби надати пацієнтові повноцінну допомогу – спершу слід провести якісне діагностування. Тому першочергового оновлення потребує приймально-діагностичне відділення лікарні. Цю роботу ми вже розпочали і в інших медзакладах області.

Окрім того, обласний керманич наголосив на впровадженні в лікарні системи автоматизованого супроводу пацієнтів. Із позаторік в області діє відповідна програма.

– Електронна черга пацієнтів, електронна картка – це вимога часу, – наголосив Юрій Ткаченко. – Як і публічність наявних медикаментів: кожен пацієнт повинен мати безперешкодний доступ до цієї інформації. Це унеможливить будь-які маніпуляції.

Також голова Черкаської ОДА обговорив із місцевим керівництвом питання закупівлі автомобілів швидкої допомоги. Цьогоріч, нагадаємо, в області планують оновлювати відповідний автопарк. Це визначено серед пріоритетів розвитку галузі охорони здоров’я.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100