реклама Делікат

SuperStoc Мерія Черкас звернулася до власників і орендарів магазинів, офісів та торговельних площ у центрі міста з проханням створити новорічну казку. Листи з відповідним зверненням місцеві бізнесмени вже отримали протягом минулого тижня. Керівництво міста пропонує їм прикрасити вітрини, запалити вогники, встановити ялинки в офісах та на вулицях. Назвали вже й кінцевий термін новорічних перетворень – 1 грудня. Таким чином, у Черкасах запанує святкова атмосфера задовго до Нового року, запевняє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

 – Ми хочемо, щоб це стало традицією, – ділиться планами на майбутнє начальник відділу дизайну навколишнього середовища та реклами Оксана Поліщук. –  Наприклад, у країнах Європи й Америці будівлі та вітрини магазинів прикрашають за місяць до Різдва. Чому б не створити атмосферу свята і в нашому місті? Ми не вперше звертаємося з такою пропозицією до підприємців. Приємно, що з кожним роком у нас з’являється все більше й більше прихильників.

Крім естетичної користі такого причепурювання, у мерії знайшли ще й практичну: до святково вбраних магазинів покупці навідуватимуться частіше.

Довідка:

Консультації з приводу оформлення вітрин та території можна отримати у відділі дизайну міського середовища за тел.: 45-71-62.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 sergo 21.11.2011 21:00
хотят на чужом *** в рай вьехать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 NazarStodola 21.11.2011 15:46
Керівництво міста пропонує їм прикрасити вітрини, запалити вогники, встановити ялинки в офісах та на вулицях.
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
Не зроблять - відключимо газ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Оксана Колісник 21.11.2011 15:23
А рецепт, підозрюю, в тому, що людям зроблять "пропозицію, від якої вони не зможуть відмовитися" у вигляді роботи "наближених" дизайнерів. Я дуже рада була б помилитися!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 WWW 21.11.2011 11:48
Капут! І в чому ж "рецепт"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100