реклама

реклама

Розгляд кримінальної справи, щодо вбивства черкащанина Сергія Бондаренка перенесли, допитавши лиш одного свідка у суді. Про це інформує кореспондент «Прочерку».

Причиною перенесення судового засідання стала неявка кількох свідків, які за словами прокурора перебувають в інших містах.

Єдиним свідком, якого заслухали сьогодні у залі засідань став патрульний поліцейським Максим Чередніченко. Він розповів, що бачив потерпілого у лікарні, куди його привезла «Швидка».

- Він був у поганому стані, не міг говорити. Ми взяли його мобільний телефон та зателефонували батькам, встановили особу потерпілого. Взяли довідку про стан його здоров’я та віддали у чергову частину управління поліції.

Батьки загиблого хлопця стверджують, що патрульні поліцейські телефоном повідомили про те, що їх син ніби то упав.

- У нього була вибита щелепа, а ви сказали, що він упав, - сказала мама загиблого Тетяна Бондаренко.

Свідок на це відповів, що на той момент вони з напарницею ще не знали, що трапилось з потерпілим, а біля клубу «Refleсtion», де сталась трагедія, працював інший екіпаж.

Зрештою, вислухавши свідка, суддя прийняв рішення перенести засідання на 16 березня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 українець 01.03.2017 12:12
Прокуратура інформує про якісь наради, зібрання і таке інше, про попередження, запобігання, розкриття правопорушень. І як дивишся, читаєш, аж дух перехвачує від їхньої роботи. Але коли безпосередньо вникаєш в якусь справу, стає все навпаки. Ті особи, яким ми платим зарплату, замість підтримання обвинувачення, фактично захищають обвинуваченого, тому, для чого потрібна така прокуратура? І кому вона служить? Всі задіяні в цій справі, слідчі, прокурори, судді, є пов*язаними і роблять одну справу. І кожен, трішечки упустивши, ну подумаєш, вмісто тримання під вартою- обрали домашній арешт, браслета не одягли-бо забули, допитаний свідок-нічого не бачив, інших свідків не допитали- бо в інших містах, це просто бред.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 владимир 01.03.2017 09:03
БЕСПРЕДЕЛ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 депутат 28.02.2017 19:56
Все видно і зрозуміло на чий бік працює прокуратура і свідок, який дав такі покази.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 пан 28.02.2017 18:10
Лютого?? ??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100