реклама

реклама

Щорічний міжрегіональний турнір з міні-футболу на Кубок Петра Душейка «Футбол скликає друзів» цими вихідними вже в шістнадцяте зібрав у спортивному комплексі селища Чорнобай чимало прихильників і вболівальників.

DSCN7213

Сім команд: ФК «Білоусівка» Драбівського району, «Рувер» з Черкас, «Профіспорт» з Золотоноші, ФК «Канівці» с.Великі Канівці, команда с.Лукашівки, села Засулля Лубенського району Полтавської області та «Сладосвіт» смт.Чорнобай – взяли участь у турнірі.

Завдяки Почесному голові асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петру Душейку, за часи його керівництва районом (з 1998 року по 2005р.) спортивне життя набрало нових імпульсів, охопивши значну частину населення різновікових категорій. Майже професійною грою футбольного клубу «Колос» тоді пишалися всі.

Віктор Овдієнко, палкий шанувальник футболу з Драбівщини, за підтримки якого здобував свої перемоги ФК «Колос», у своєму вітальному слові зазначив, що історія складається із людей і фактів. А такі люди, як Петро Григорович, який багато зробив для району, будучи головою РДА та депутатом Верховної ради, вже став частинкою цієї історії.

DSCN7245

- Один мудрий чоловік сказав, якщо хочеш сказати про людину добре, то скажи про це людям. Петро Григорович заслуговував на добрі слова тоді, заслуговує й зараз. Він робив і продовжує робити сьогодні велику справу, інвестуючи та пропагуючи один з видів спорту, що найбільше користується популярністю в світі, - зауважив Віктор Федосійович.

Капітани команд підняли прапор України, традиційний удар по м’ячу зробив Петро Григорович і боротьба розпочалася.

Ігри проходили надзвичайно активно: майже сім годин чулися крики вболівальників, радісні вигуки гравців та їхніх тренерів. Команди відчайдушно боролися за перемогу.

У грі за третє-четверте місце команда ФК«Білоусівка» з рахунком 1:0 перемогла «Профіспорт».

Азарт і запал справжньої гри, майстерності й спортивної вправності показали глядачам і вболівальникам команди «Рувер» та ФК «Канівці», які змагалися за перше-друге місця. Основний час поєдинку футболісти зіграли внічию 3:3. Тож згідно з положенням про змагання було назначено пробивати по 5 шестиметрових ударів, після яких з загальним рахунком 7:4 сильнішими виявились футболісти ФК «Канівці», які посіли перше місце й стали володарями кубка. Ця команда вперше брала участь в турнірі. Але всі гравці на чолі з тренером Юрієм Сизіним впевнено йшли до перемоги, і тому їхні зусилля вилилися в такий чудовий результат.

Друге місце дісталося футболістам черкаського «Рувера».

Команда-переможець була нагороджена Кубком, грамотою, золотими медалями, за друге і третє місця – команди отримали грамоти та відповідні медалі, а призери - грамоти за участь. Окрім цього всі команди відповідно до зайнятого місця отримали грошові винагороди.

DSCN7264

За матеріалами газети «Родина і світ»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 бакемоно 02.03.2017 17:00
Цитую Кінг-Конг?:
Чому в Душейка така дивна поза на першому фото? М'яч руками кидав? :lol:


Тому що він дійсно заслужена людина, а не якийсь недоумок під ніком кінг-конг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Кінг-Конг? 02.03.2017 16:25
Чому в Душейка така дивна поза на першому фото? М'яч руками кидав? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Дуже схвально! 02.03.2017 15:26
Наскільки ця людина активна в громадському та соціально-політичному житті. Молодчина!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100