реклама Делікат

riba11 Два баркаси з рибою затримали нещодавно працівники лінійного відділу міліції в річпорту Черкас. Про це інформує прес-служба обласної міліції.

 Один з баркасів був вщерть заповнений рибою, інший зловмисники вже встигли розвантажити та скласти виловлену рибу до дерев’яних ящичків, які стояли на березі річки. Іншу рибу оперативники виявили в металевому вагончику, який стояв неподалік. Риба, всупереч санітарним нормам, валялася прямо на брудній підлозі. Серед улову були як товстолоби величезних розмірів, так і дрібненька тарань. Чоловіка, якого затримали працівники міліції на місці події, правоохоронці впізнали відразу. Ним виявився 36-річний місцевий житель, яки вже неодноразово притягувався працівниками міліції до відповідальності за незаконний вилов риби.

riba13 За попередніми підрахунками своєю діяльністю «риболови» завдали державі збитків на суму яка перевищує 60 000 гривень. Знаряддя лову, плавзасоби та риба, яку працівники міліції виявили на місці події, були вилучені.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 радион 18.01.2012 18:12
все так смешно, просто капец, не поделился, думал скрысить, а они его хлопнули. вот только потом заплатил и его уже выпустили. рас он рецедивист - значит закрыли бы его , а не глаза на это, тем более у него есть еще предвидущие дело которое еще не закрыто, продолжается следствие и он на подписке по тому старому делу . . . :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 qwerty 23.11.2011 00:47
интересно когда-же этого длинного закроютю? наверное снова даст взятку и откупится . . .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 йцукен 22.11.2011 19:05
когда-же длинного уже закроют, рас он уже рецидивист, или опять даст взятку и откупится как раньше . . .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Просто знаю 22.11.2011 09:09
Из достоверной информации что этого браконьера кришувал опер ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 хххссс 21.11.2011 15:19
клоунада!рыбнад зор ловит сам себя!
:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100