реклама

реклама

Футбольний клуб «Олімпік» з Донецька, який грає футбольній «Прем’єр-лізі», ніяк не може визначитися, де ж він буде проводити свої домашні матчі у другій частині поточного сезону. Після невдалої спроби домовитися про постійну оренду «Арени Львів», погляд донеччан упав на Черкаси. Про це повідомив президент «Олімпіка» Владислав Гельзін, – інформує сайт dynamo.kiev.ua.

«Наша робоча група проінспектувала стадіон в Черкасах і, можливо, ми будемо проводити наші домашні матчі там. Звичайно, хотілося б, щоб наш домашній стадіон був ближче до Києва, де знаходиться наша база ( "Олімпік" базується в Щасливому, що під Києвом, - прим.ред.), І ми ведемо переговори про оренду стадіону "Колос" у Борисполі, але поки ця арена не готова для проведення на ній матчів Прем'єр-ліги », - сказав Гельзін в коментарі телеканалу «Футбол 1».

Нагадаємо, найближчий домашній матч, проти «Ворскли», «Олімпік» проведе на полі суперника. А свого наступного суперника донецький клуб, за словами Гельзіна, планує прийняти вже в Черкасах.

реклама

Коментарі  

 
+9 #1 В. Белий 02.03.2017 13:13
Премьер-лига это лучше чем первая
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100