реклама

реклама

Відбірковий регіональний тур VI Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» завершився у Черкаській області. Журі конкурсу оцінило художню майстерність та втілення оригінальної ідеї 435 творчих робіт учнів середніх загальноосвітніх шкіл та ліцеїв, закладів інтернатного типу, вихованців позашкільних навчальних закладів від 6 до 18 років.

До складу журі увійшли начальник Управління Держпраці в Черкаській області Олена Лазарєва, в.о. директора Державного підприємства «Черкаський експертно-технічний центр» Ігор Береславський, голова Федерації профспілок Петро Шевченко, шеф-редактор журналу «Безпека життєдіяльності Черкащини» Любов Ганжа, радники президента Спілки промисловців і підприємців Черкаської області Віктор Онишко та Василь Драченко, інші фахівці.

Голова журі Олена Лазарєва привітала учасників засідання та повідомила, що VІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» проводиться з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2017 році. Метою заходу є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до наявних проблем у сфері охорони праці. Начальник Управління закликала неупереджено підійти до вибору переможців та комплексно оцінювати роботи за кількома критеріями.

Заступник голови правління ПАТ "Черкасигаз" з питань охорони праці Вадим Сириця запропонував членам журі особливу увагу звернути на творчі роботи, які відповідають тематиці конкурсу та актуальні за темою «Охорона праці».

Олена Лазарєва відзначила, що цього року кількість поданих на конкурс робіт значно збільшилася, що свідчить про зацікавленість дітей темою охорони праці. Журі високо оцінило творчі досягнення маленьких художників та високий рівень виконавчої майстерності, розмаїття тематик та зображених професій.

Визначено переможців у трьох вікових групах. Творчі роботи, які посіли перші місця, візьмуть участь у фіналі VI Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці».

З метою формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя подані для участі у конкурсі роботи будуть представлені на виставці в Управлінні Держпраці у Черкаській області, у приміщеннях зацікавлених профільних підприємств та у соціальній рекламі.

Переможці конкурсу (фото робіт)

І вікова група (6-10 років):

І місце  - Вдовиченко Марія, м. Тальне.

ІІ місце - Бабенко Дарія, м. Звенигородка.

ІІІ місце - Симоненко Дарія, смт Драбів.

ІІІ місце - Радченко Ілона, смт Драбів.

ІІ вікова група (11-14 років):

І місце - Кульбіда  Ілона, м. Тальне.

ІІ місце - Павлик Владислав, смт Драбів.

ІІІ місце - Редванська Анна, с. Родниківка, Уманський район.

ІІІ вікова група (15-18 років):

І місце - Піскунова Ірина, м. Тальне.

ІІ місце - Бабченко Євгенія, м. Тальне.

ІІІ місце - Константиновський Павло, м. Звенигородка.

Про це повідомили в управлінні держпраці в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100