реклама

реклама

6 березня  2017 року, напередодні найніжнішого і найсвітлішого свята  Міжнародного жіночого дня, в літературно-музичному салоні Черкаської обласної бібліотеки для дітей проведена творча зустріч на тему: «Жіночі душі березнем розквітли». В рамках співпраці  з відділом масової роботи та естетичного виховання бібліотеки для дітей її учасниками стали волонтери Відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» в м.Черкаси (виконавчий директор Бугеря Тетяна Анатоліївна) та учні 10-А класу Першої Черкаської міської гімназії (класний керівник Безнос Людмила Олексіївна).

DSCN3357

Жіноцтво вітали зі святом, дарували їм найкращі поезії та пісні, чудову слайд-презентацію «Ти жінка!». Працівники відділу масової роботи та естетичного виховання Черкаської обласної бібліотеки для дітей (завідувач відділу Пугачевська Олена Миколаївна) підготували виставку книжок про жінок.

З великим задоволенням слухали присутні вірші про матір, жінку, жінку і кохання класиків літератури та сучасних поетів у виконанні учнів гімназії Карпенко Крістіни, Лагутіна Іллі, Чугай Олексія, Скрипки Катерини, Чепурної Каріни та  усіх інших виконавців.  Шквал аплодисментів та вигуки «молодці, браво» дістався Озеран Ксенії та Лагутіну Іллі за чудове виконання пісень. Дружній сміх у залі  викликали гуморески про взаємини чоловіків і жінок.

Чудові поезії у виконанні молодого покоління стали привітанням зі святом  для присутніх в салоні мам, бабусь, всіх  дівчаток. В свою чергу старше покоління привітало присутніх віршами (Пушкаренко Світлана Борисівна) та піснями у виконанні волонтерів відділення Кухарчик Ганни Миколаївни, Бобровник Катерини Григорівни, Головченко Надії Степанівни.

Щира, тепла, дружня атмосфера панувала в залі між поколіннями, яка завершилась чаюванням та фотографуванням на згадку про зустріч.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100