реклама Делікат

Дмитра Фірташа черкаський "Азот" цікавить, але він його ще не купив

Дмитра Фірташа черкаський "Азот" цікавить, але він його ще не купив

Чутки про те, що відомий бізнесмен, співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ збирається придбати концерн «Стірол» і черкаський «Азот", видання "Экономические известия" оприлюднювало ще в середині серпня . При цьому власники підприємства спростовували факт продажу. «Це неправда, я не продаю черкаський «Азот» Дмитру Фірташу», – повідомляв газеті власник черкаського виробника добрив Олександр Ярославський.

Однак уже вчора, 14 вересня, у ЗМІ з’явилося повідомлення про те, що «у вівторок увечері Group DF підприємця Дмитра Фірташа оголосила про включення в свій склад горлівського концерну «Стірол. Компанія не розкриває подробиць угоди, але, як правило, подібні повідомлення свідчать про операції, в яких йдеться про покупці мінімум 50%+1 акція підприємства».

«Зараз на хімічному ринку ходять чутки, що наступним придбанням хімічної імперії Group DF повинен стати черкаський «Азот» Олександра Ярославського», – пише «proUA».

Однак такі чутки заперечує голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– Два дні тому я спілкувався з двома з трьох власників «Азоту». І це непідтверджена інформація. І на сьогодні немає ніяких підстав про це говорити, – повідомив губернатор.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100