реклама

реклама

«Черкаські Мавпи» не змогли продовжити свою успішну серію у Суперлізі. Команда Максима Міхельсона поступилася на виїзді "Хіміку". Чемпіон України у передостанньому матчі регулярного чемпіонату здобув перемогу - 92:68.

«Хімік» впевнено почав матч, захопивши ініціативу з перших хвилин поєдинку. Пара Сміт - Конєв вела гру южненців в атаці - на двох лідери Хіміка записали в актив 17 очок. В цілому, чемпіон України діяв в більш високому темпі, атакував з кращим відсотком і повністю перегравав Мавп на щитах, не залишивши гостям шансів в першій чверті. Друга десятихвилинка стала повним повторенням першої і навіть завершилася з таким же рахунком - 24:15. Таким чином, на велику перерву команди пішли за абсолютно закономірної 18-очкової переваги господарів, які повністю контролювали хід матчу в першій половині.

У третій чверті Мавпам вдалося дещо стабілізувати гру на щитах і видати непоганий відрізок у захисті, завдяки якому гості навіть зуміли виграти десятихвилинку і в якийсь момент наблизитися до 10-очкової позначки. Однак на більше гостей не вистачило. Хімік вчасно додав і повернув собі 20-очкову перевагу, яка до середини заключної десятихвилинки досягла рекордних 28 очок. Відіграти таке відставання Мавпам по такій грі шансів не було. Хімік, у складі якого вдалий матч у атаці видало тріо Сміт-Конєв-Лав, впевнено довів матч до перемоги, взявши реванш за поразку в Черкасах і вигравши сезонну серію у Мавп з рахунком 2:1.

Відмінний матч в атаці провів форвард господарів Володимир Конєв. Український баскетболіст феєрив в атаці, відзначившись не тільки 23 очками, а й кількома ефектними епізодами.

Хімік свій наступний матч проведе 16 березня вдома проти Волиньбаскета, а Черкаські Мавпи у цей же день вдома гратимуіь проти Миколаєва.

Про це повідомила прес-служба «Черкаських мавп».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100