реклама Делікат

Депутати Черкаської обласної ради від «Фронту Змін» не брали участі в імпровізованому об’єднаною опозицією Майдані, що був організований на початку сесії під стінами обласного Будинку рад, а чекали проекту рішення, який влада вирішила не включати в порядок денний.

yulii

  – У порядку денному повинен був бути включений розроблений мною проект рішення відносно рекомендації сільським, селищним, міським радам прийняти рішення «Щодо забезпечення справедливої оплати за використання земель енергетичної системи, які перебувають у комунальній власності». Адже наразі, відомі численні факти, коли підприємства енергетики користуються земельними ділянками, при цьому не сплачуючи оренду плату, - розповіла «Прочерку» депутат від «Фронту Змін» Наталія Старікова. – Перед сесією проект рішення був розглянутий на комісії, але його чомусь не включили до порядку денного. Можливо, це повязано з тим, що наша партія входить до опозиції? Я і на наступну сесію готуватиму це рішення. Адже переважна більшість підприємств енергетики перебувають у приватній власності, а постійне підвищення тарифів на тепло- та електропостачання дозволяє їм отримувати надприбутки. У той же час, підприємства залишаються осторонь проблем громади, землі якої вони використовують для власного збагачення. З огляду на це, необхідно встановити соціально-справедливі засади використання земель енергетичної системи.

Фракція

На сесії депутат від «Фронту Змін» таки виступала. Наталія Старікова закликала вшанувати пам'ять жертв Голодомору та звернулася до обласної влади з проханням відреагувати на ситуацію, яка склалася з водопостачанням у м. Ватутіному.

 Нагадаємо, що учора опозиціонери розмістили під обласним Будинком рад намети і діжку, у яку барабанили, протестуючи проти політичних репресій в Україні. У акції взяли участь представники практично всіх політичних сил, що входять до Ради опозиційних сил області.


реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Сіренький 23.11.2011 11:17
Ну чому ж так? Намет від "ФЗ" там стояв і Н.Старікову я там бачив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100