реклама Делікат

podddo Податкова міліція Черкаської області затримала осіб, які надавали підприємствам Черкащини та інших регіонів послуги по ухиленню від сплати податків. Як повідомляє прес-служба ДПА в Черкаській області, організатором незаконної діяльності виявився 36-річний громадянин Російської Федерації, який з 2005 року розшукується ГУМВС м. Москви за шахрайство. З Росії він утік і 6 років переховувався на території України. Зловмисник знайшов 30-ти річну спільницю, жительку міста Черкаси, за допомогою якої оформляв фіктивні документи про неіснуючі господарські операції.

 Використовуючи 4-х підставних осіб, шахраї зареєстрували у Черкасах та Києві 10 фіктивних підприємств, які в подальшому використовували для своїх незаконних оборудок.

За час своєї діяльності «комерсанти» спромоглися незаконно штучно сформувати підприємствам-«замовникам» податковий кредит з податку на додану вартість на суму 1,1 млн. гривень.

При проведенні обшуку помешкання організатора податківці виявили та вилучили документи, печатки фіктивних СГД, чорнові записи та інші докази злочинної діяльності групи.

Слідчим відділом ДПА в Черкаській області відносно зловмисників порушено кримінальну. Організатора злочинної групи затримано та поміщено в ізолятор тимчасового утримання, стосовно його посібниці обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100