реклама

реклама

Відкритий чемпіонат Черкаської області з традиційного карате приймала спортивна зала Смілянської ЗОШ №7 з 11 по 12 березня 2017 року. Про це пише «Чемпіон».

За нагороди відкритого чемпіонату змагалось більше ста спортсменів з таких команд:

Київська федерація традиційного карате;

Клуб традиційного карате міста Кропивницький;

Клуб традиційного карате міста Черкас;

Школа традиційного карате «Окінава» м. Черкаси;

Смілянська ДЮСШ «Олімп»;

Смілянський спортивний клуб «Спарта».

Змагання урочисто відкривали почесні гості змагань: заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв, почесний президент Центру олімпійської підготовки з карате-до Олександр Котькало, президент національної федерації традиційного карате Володимир Савченко, заступник Смілянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Людмила Осейко, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко, президент федерації традиційного карате в Черкаській області Сергій Азаренко.

Федерація традиційного карате в Черкаській області за постійне сприяння у проведенні спортивно-масових заходів з карате відзначила Подяками заступника голови Черкаської ОДА Костянтина Омаргалієва та начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максима Зеленського.

Організатори змагань: управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та федерація традиційного карате в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100