реклама

реклама

Народний депутат України Олег Петренко в своєму коментарі на «Фейсбуці» розповів про те, яку участь «Азов» та він особисто взяли в блокаді окупованих територій Донбасу.

10450090_329586883893050_6303975988037924728_o Зазначивши, що його «піддістали тупорилі коменти» щодо пасивності в питаннях блокади, він наголосив, що «представники азовського руху були на блокаді».

«Тихенько, без піару приїхали та перекрили одну з тоді ще вільних гілок залізниці, – написав нардеп. – Я сам у цей час якраз закупився теплим речами і збирався їхати долучатися до побратимів. Але в цей же день "намалювався" зі своїми істериками Семен і почав розповідати хлопцям, хто тут головний по блокаді і з ким треба все погоджувати. Тієї ж ночі він поставив редут зі своїми блокувальниками на 4 км глибше на українську територію. Азовський рух підтримував і підтримує ідею блокади і навіть повірив її організаторам, коли ті закликали долучатися до них. Але виявилось, що бути "рулящими" по блокаді – важливіше, ніж допомога потужного азовського ресурсу.

Так, нас по суті видавили з блокади. Бо брати участь у цирку, блокуючи залізницю через кожні кілька кілометрів, було абсурдом. Так, з нами повелися по-скотському. Звісно, ми без особливих проблем могли надавати там всім лящів і пограти у гру короля гори блокади. Але розуміли, що подібний конфлікт буде дуже вигідний нашим ворогам. Тому, зціпивши зуби, ми мовчки, без роздмухування конфлікту покинули блокаду.

Без діла не сиділи, вже кілька тижнів і в Києві, й по всіх регіонах України проводимо акції проти російських банків. Тим самим воювали з економічною окупацією України. Щодо силового розгону блокади – то це неприпустимо. Ті, хто реалізовує цей сценарій, мусять понести відповідальність. Не знаю, де були всі ФБ-розумники вчора. Тому що, на жаль, дуже небагато народу прийшло ввечері на Майдан підтримати учасників блокади. Я там був. Наголошую: азовці були й будуть з народом. Просто не шукайте нас зовсім поруч з деякими м*даками».

За словами Олега Петренка, ситуація, що склалася, тим більш прикра, що «Азов» має успішний приклад економічної блокади Криму. В ній брали участь і нинішні блокувальники, і «Азов», і «Правий сектор», і кримські татари.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Тверезий 15.03.2017 09:22
Нагадує байку Крилова "Лебедь Раком Щуку":
"Когда в товарищах согласья нет,
На лад их дело не пойдет,
И выйдет из него не дело, только мука".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Марина. 15.03.2017 08:54
Когда же мы уже научимся включать мозги при выборе себе депутатов.Эти все так называемые народные фронты,бпп, во главе с главным прорабом собачих будок,должны при нашей помощи сгинуть и больше не приходить к нам в кошмарных снах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 О.ЧУПРИНА 15.03.2017 00:40
Олеже!Гришин,ві н же Семенченко є агентом відомої спецслужби,це Вам відомо.Таких "героїв" потрібно бити по пиці і тихенько під зад...в цьому Ваше завдання...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Громада.. 14.03.2017 17:42
Хоч би на чомусь , але попіаритись. А підготувати законопроекта який дуже потрібний країні не пробував?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Коли? 14.03.2017 17:09
Коли помилявся , тоді коли йшов на майдан, чи зараз коли йдеш проти Майдану. Нам політики які помиляються нам не потрібні. Не всякий фанат футболу може керувати країною
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 ДЕ зміни? 14.03.2017 17:07
Де зміни до Конституції? Чому до сих пір ми живемо при Радянській владі.Як був керівником ФАНКЛУБУ так і залишився. А люди бажають нормального життя , а не бруонівський рух фан клубів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100