реклама

реклама

Опоненти будівництва Канівської гідро-акумуляційної електростанції організували вчора черговий пікет під стінами Будинку рад у Каневі, повідомляє «Kanos» із посиланням на депутата міської ради Юрія Гамалія.

giFull.ashx

За словами депутата, дата проведення акції була обрана не випадково, адже саме 14 березня у всьому світі відзначають Міжнародний День боротьби проти гребель, за річки, за воду і життя.

В ході пікету його учасники тримали в руках транспаранти з написами «17 млн. м3 води у разі прориву водойми КГАЕС – це нищівний гідроудар по всіх греблях на Дніпрі», «Енергетичні олігархи + Канівська ГАЕС = смерть України» та інші.

Також противники будівництва ГАЕС роздавали перехожим інформаційні листівки «Канівська ГАЕС у неспростовних фактах». Ці ж листівки були занесені і в кабінети очільників міста та району.

Окрім того, вчорашню акцію Юрій Гамалій пов'язав ще з однією знаковою темою в інформаційному просторі країни останніх місяців – темою блокади.

«Цей пікет не випадковість. Бо сьогодні так звана українська влада набиває грошвою кишені через торгівлю з окупантами, через нищення кращих синів української землі на Донбасі, а завтра продовжить це робити через нищення неповторної української краси – Канівських гір. Вихід один: якнайшвидша зміна влади на українських націоналістів», – констатував народний обранець.

Нагадаємо, остаточного рішення по будівництву Канівської ГАЕС досі не прийнято.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Регіональна Тальнівщина 15.03.2017 15:09
Проти проросійських агрохолдингів мало хто протестує і в ЗМІ про це не пишуть. Здогадайтесь чому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100