реклама

реклама

Для 4-річного хлопчика Стасика, який має страшну хворобу – пухлину головного мозку, зібрали необхідну суму коштів для того, аби провести операцію у Туреччині. Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Дмитро Комаров.

Співачка Надя Дорофєєва проводжає Стасика до Туреччини

Співачка Надя Дорофєєва проводжає Стасика до Туреччини

«Важко повірити, але всього за три дні ми з запасом зібрали гроші і екстрено відправили Стаса до Туреччини. Ми своїм маленьким колективом (я, Надя Дорофєєва та Олена Семілєт) по минулому досвіду розуміли, що зібрати всю суму за кілька днів малоймовірно. Тому почали збір грошей, вірили в чудо, але паралельно шукали запасні варіанти - де «перехопити» близько ста тисяч доларів, щоб уже фактично вмираюча дитина отримала шанс. Рахунок йшов на дні. Те, що сталося - маленьке диво. І показник ефективності колективу, в якому в людей сходяться пріоритети і цінності. І головне – коли цінності у людей в принципі є. Десятки тисяч транзакцій, в основному від 1 до 10 доларів кожна, допомогли зібрати більше, ніж було озвучено в рахунку від клініки - 3 037 567.23 грн (більше 111 тис. дол). Плюс на цей раз стався ще один винятковий випадок. Чоловік, який попросив не називати його, перерахував 10 000 доларів. До речі, не олігарх і не народний депутат – він айтішник. "У мене самого двоє дітей, як представив горі у людей ...", - пояснив свою мотивацію, не побоюся цього слова, надлюдина. Вдумайтеся, десять тисяч доларів перерахував той, хто заробив їх своїм розумом і працею. Перерахував не мільйонер, а просто багата людина. Як хотілося б, щоб його приклад наслідували наші чиновники, які зараз відкрито декларують сотні мільйонів євро готівки, і для яких «десятка баксів» - це дрібниця на кишенькові витрати, абсолютно непомітна сума. Шановні, чекаємо вас. Можна перераховувати конфіденційно, а можна публічно – із задоволенням і від душі вас прорекламую за такий вчинок. Всі зайві кошти, які залишаться після операції Стаса, будуть переведені наступного підопічному. Я вам обов'язково все повідомлю в деталях і з точністю до цента», - написав Дмитро Комаров, який у рамках проекту «Чашка кави» займається благодійністю.

Нагадаємо,у 4-х річного Стасика дуже рідкісна і складна форма пухлини стовбура головного мозку. Канал, який постачає мозок рідиною, практично повністю передавлений пухлиною.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Сидоров. 06.04.2017 22:14
Вибачте, я висловлював думку, що люди зберуть гроші, але держава не дасть нічого. Мій комент чомусь не опублікували.Неначе це не громадянин держави помирає.Як держава у особі влади може стояти осторонь і спокійно дивитись на цю трагедію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Водолаз 06.04.2017 15:38
добра новини для дитини, нехай Бог помагає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Алекс 06.04.2017 14:46
Дякую за чудову новину, побільше б таких! Тепер головне, щоб операція пройшла успішно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100