реклама

реклама

Після принципово важливої зустрічі на виїзді з харківською УФК «Олімпік», команда юніорів «Черкаського Дніпра» залишається лідером Чемпіонату України 2016/2017 рр. серед U-19  Першої ліги.

Перемога в 11 турі з рахунком 2:1 не лише дозволила зберегти статус лідера чемпіонату, але й забезпечила нашій молодіжній команді 6 очок відриву від найближчого переслідувача.

Матч у Харкові відбувався на СК «Сонячний».  Як прокоментував тренер команди Анатолій Дейнеко, у першому таймі була відчутна наша перевага, хоча декілька гольових моментів не вдалося реалізувати.

Перший гол від «Академії-Черкаський Дніпро» U-19 супротивники отримали вже на 6-й хвилині. Його автором став Андрій Липовий, який справно підхопив м’яч,  що  пробив поворотом Вадим Чорний.  Потім гра відбувалася на зустрічних курсах. А на 23-й хвилині нашому Віталію Бойко вдалося обікрасти захисника супротивників  і забити другий гол.

Весь другий тайм пройшов у жорсткій напруженій боротьбі. На 80-й хвилині, виконуючи пенальті, УФК «Олімпік»  таки забив нам один гол.

Результатом гри – задоволений. Власне  грою – лише в окремих епізодах, - підбив підсумки  головний тренер «Академії»  Олександр Кирилюк.  – Але перемога – це завжди перемога!  Хіба можна не радіти, коли наша команда лідирує.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100