реклама

реклама

У рамках підписаного між Черкаською міською радою та ТОВ «Сатурн-Холдинг» меморандуму генеральний директор Олександр Громико пообіцяв встановити в місті такі елементи благоустрою як скульптури, пам’ятники та інсталяції, пише ВИЧЕРПНО

16467320_1065087336952910_376791619_n-710x434-710x434

Сьогодні начальник відділу реклами та дизайну міського середовища департаменту архітектури та містобування Андрій Поліщук прокоментував, як триває робота над своренням скульптури.

«Закінчилося громадське обговорення на тему того, на якому місці черкащани хочуть бачити навісну скульптуру. У результаті було обране місце біля Черкаської обласної філармонії. На сьогоднішній день  компанія «Сатурн» уже визначилася із скульптуром. Сама скульптура буде передбачати собою образ музиканта, який крокує — чи то по струні, чи по чомусь іншому. Попередньо це скрипаль або скрипалька. А виготовлена фігура буде із бронзи», — зазначив Андрій Поліщук.

Також стало відомо, що відкрити скульптуру планують у цьому році.

«У планах — відкрити скульптуру у цьому році. Крім того, що це творчий процес, тут є багато технічних моментів. Скульптура складна із інженерної точки зору, тобто треба прорахувати точку тяжіння, а також будуть зроблені  розрахунки по надійності кріплення», —  наголосив Поліщук.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100