реклама

реклама

Утворення коаліції між Партією вільних демократів та Партією регіонів у міській раді стало несподіванкою і для самих депутатів з ПВД. Про це під час прес-конференції в експертному клубі «CherkassyNews.TV», присвяченій року роботи ради 6-го скликання,  розповів голова депутатської групи Партії вільних демократів Олег Ліходькін.

- Коли ми утворювали коаліцію, були застереження, були сумніви в продуктивній співпраці. Але на сьогоднішній день результати засідань, комісій показують, що це виявилася досить стійка і вдала модель. Сьогодні ми досягаємо порозуміння в більшості питань… В більшості напрямків діяльності міста у нас спільне бачення, спільні плани, і ми намагаємося в рамках їх просуватися.

Утворення коаліції зіграло на руку як команді мера, так і фракції Партії регіонів, вважає координатор Громадянської мережі «Опора» на Черкащині Микола Макуха. Крім того, за його спостереженнями, нинішня коаліція роздробила опозицію.

- Багато опозиційних депутатів перестають ходити на засідання ради, - коментує пан Микола. – Щодо опозиції, то можливо, вона не така конструктивна, як хотілося б, але  деякі представники все-таки не дають спокійно працювати і, можливо, це позитивно.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Веселуха 28.11.2011 22:02
Представник племені Одарича - Бродського знає, про що говорить.. :P :P На всіх є своя ціна, так що "опора" своє отримала... від "зайчика" на Новий рік!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100