реклама

реклама

13 квітня 2017 року стартує відбір учнівських творів у рамках конкурсу до Дня героїв. Організовує творчий захід Канівська міська та районна організації ВО «Свобода», інтернет-сайт «Kanos» та газета «Дніпрова Зірка».

Афіша конкурсу

Організатори пояснюють, що темою для написання творів можуть бути історії людей-героїв як із минулого, так і з сьогодення. При цьому, не важливим є кількість осіб, про яких йдеться в історії, їх соціальний статус, головне, щоб це були ті, кого учні вважають героєм у своїй родині.

До участі запрошуються школярі 5-11 класів. Переможців буде обрано у двох номінаціях серед учасників із  5-8 класів та 9-11 класів. Розмір твору – 1-3 сторінки, формату А4, 14-тим шрифтом.

Твори відправляти до 20 травня на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . У листі потрібно вказати ім’я та прізвище автора, навчальний заклад, клас, контактний телефон та адресу електронної скриньки. Переможці будуть нагороджені призами. Кожен учасник отримає диплом.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100