реклама

реклама

Усі райони та міста Черкащини повинні надати в департамент ЖКГ планові показники по тепловому господарству, по водопровідно-каналізаційному господарству, житловому фонду і дорожньому господарству.

1308413704_zhkp

Вже облдержадміністрація надаватиме показники в Мінрегіонбуд, а ті звітуватимуть перед Урядом.

Однак Сміла, Драбівський, Чорнобаївський, Корсунь-Шевченківський, Жашківський, Маньківський, Христинівський і Черкаський райони не надали показники. Про це учора на нараді з представниками районів повідомив заступник директора Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства – начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Липкань.

– А як же ви будете планувати своє житлово-комунальне господарство до опалювального сезону? – здивувався доповідач.

Заступник голови ОДА Сергій Овчаренко сказав, що всі проблеми від виконавської дисципліни, тож треба вирішити це питання, щоб наступний опалювальний сезон пройшов на п’ятірку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Я шось не пойму... 19.04.2017 22:54
Я шось не пойму, у нас децентралізація , чи де? Бо «облдержадмініс трація надаватиме показники в Мінрегіонбуд, а ті звітуватимуть перед Урядом» - це якраз навпаки, якщо голова уряду (а може то не голова, а теж навпаки?) не понімає! Чи таки пропонуєте вірити в "доброго царя", який нічо не зна? То я вам скажу, "НЄ ВЄРЮ!" (С) «– А як же ви будете планувати своє житлово-комунальне господарство до опалювального сезону? – здивувався доповідач.» А яке ваше с..аче діло - плани не ваші, і гроші не ваші, і робота не ваша, то й звітувати не вам!!! Це ж тепер місцевий бюджет, чи я щось не понімаю? Та й гарне питання - а нащо нам такий роздутий штат "доповідачів" у ОДА при децентралізації ? Пропоную скоротити вдвічі. І почати з тих, хто зайві звіти вимага!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100