реклама

реклама

Мешканець Черкас Юрій Геращенко поскаржився на погане ставлення до себе з боку співробітників патрульної поліції міста. За його словами, поліцейські проявили не найкращі людські якості, під час інциденту, який трапився ще 5 лютого цього року. Він стверджує, що після цього ще довгий час лікувався, на що витратив значні кошти з сімейного бюджету. Про це інформує «Антена».

Експертну оцінку інциденту за участі правоохоронців дав колишній співробітник органів внутрішніх справ, а нині адвокат та правозахисник Сергій Єременко.

За словами адвоката, цим випадком вони хочуть продемонструвати населенню, що не слід закривати очі на такі інциденти, а до кінця відстоювати свої права.

Як інформує «Zmi.ck.ua» 5 лютого до патрульної поліції звернулася черкащанка з проханням допомогти їй потрапити до своєї квартири та витурити звідти колишньго співмешканця. Він прийшов напідпитку і, маючи ключі від дверей, потрапив до помешкання, де влігся спати. Жінка в морозну погоду залишилась надворі. Містянка каже, що давно розійшлася з чоловіком та спокою він їй не дає. В її квартирі той не прописаний і має своє помешкання за іншою адресою.

З півгодини інспектори намагалися достукатися до непроханого гостя, втім, старання були марні. Тоді, з дозволу власниці, поліцейські вибили двері та увійшли до кімнати. Господиня просила покинути квартиру, проте чоловік зачинився зсередини кімнати і став погрожувати поліцейським звільненням. Також він викликав ще один черговий екіпаж.

За годину вмовлянь одягнутися і вийти, порушника таки взяли в кайданки та доставили в наркодиспансер на освідування, потім до міськвідділу.

На нього дільничним інспектором було складено адмінматеріали за ст.173 - 2 КУпАП, а також узято заяву і пояснення від жінки.

Після того, як патрульні склали протокол затримання, містянина відвезли додому за місцем прописки та залишили біля під'їзду його будинку, переконавшись, що до колишньої співмешканки він вже не пішов.

Обережно! Нецензурна лексика!

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Василь 24.04.2017 11:20
А навіщо громадянин закривався у кімнаті і погрожував поліцейським звільненням ? Якби він одразу пішов би на співпрацю то не отримав би 185 статтю. І лишився би вдома.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100