реклама

реклама

Масштабний освітянський захід приймає у своїх стінах Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників. Три дні із 25 до 27 квітня триватиме ХХІІ обласна виставка педагогічних технологій тематики «Інноваційний пошук освітян Черкащини-2017». Райони, міста, вищі навчальні заклади, професійно-технічні навчальні заклади представляють свої інтелектуальні та творчі доробки. Цього року вони запропонували на виставці понад шість тисяч розробок та цифрових ресурсів.

IMG_6295_1001x667

Крім того, в триденній програмі заходу безліч практичних заходів для педагогів: майстер-класи, воркшопи, тренінги, семінари скайп-дискусії, дебати, студії та багато іншого. Головними приводами цьогорічних заходів стали «нова українська школа» та «інновації в освіті».

«Цього року вже вкотре переконуюся, що джерела талантів наших черкаських педагогів невичерпні, - відзначає ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна. – Виставка педагогічних технологій допомагає ділитися досвідом освітянам з різних куточків області, шукати нові методики та технології навчання, дізнаватися новинки від спеціалістів на практичних заняттях».

Як зазначив від час відкриття виставки перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, місія влади надати педагогічним колективам, окремим педагогам можливості для розвитку, дати підтримку їхніх ініціатив, аби колеги-освітяни зі всієї України переймали інноваційний досвід.

Під час відкриття також відзначили учасників і переможців всеукраїнських та міжнародних виставок, зокрема вручили нагороди «Лідер освіти Черкащини» та відзнаки «Імідж освіти Черкащини».

Прес-служба Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Каток 26.04.2017 11:00
Цитую Дивні справи:
Освіта занепадає, а педтехнології квітнуть.

І більшість з них пусто-порожні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дивні справи 25.04.2017 17:10
Освіта занепадає, а педтехнології квітнуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100