реклама

реклама

Спроба прокуратури повідомити про підозру депутату Радикальної партії Черкаської облради Короткову нардеп-радикал Віктор Вовк вже розцінює як «чорний піар».

«Ще 14 квітня 2017 року на засіданні бюро очолюваної мною Черкаської територіальної організації РПЛ було прийнято рішення про виключення з партії та відкликання з депутатів обласної ради відомого в області бізнесмена Олександра Короткова. Рішення було прийнято через безвідповідальне ставлення О. Короткова до депутатської та партійної роботи, зраду інтересів виборців, невиконання рішень партійних органів та протиправну діяльність, що порочить РПЛ.

maxresdefault

О. Коротков фактично самоусунувся від виконання обов'язків депутата обласної ради, практично не беручи участі ні в роботі сесій обласної ради, ні комісії, членом якої він був. Він систематично не виконував жодної партійної роботи і як депутат не виконував рішень фракції. Крім того, прокуратура Черкаської області вже деякий час, як почала розслідування скандалу навколо Тальнівського КХП, власником якого О. Коротков став в часи режиму Януковича», – йдеться в повідомленні нардепа.

За словами Вовка, на момент повідомлення О. Короткову про підозру в розкраданні державного майна він вже був виключений з лав РПЛ.

«Як народний депутат України і керівник Черкаської організації РПЛ я повністю підтримую клопотання про обрання йому запобіжного заходу тримання під вартою. Сподіваюся, що правоохоронні органи здійснять ретельне і всебічне розслідування й О. Коротков не уникне справедливого суду та відповідальності за свою протиправну діяльність», - зазначив Віктор Вовк.

Нагадаємо, прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння майном одного з державних підприємства м. Тальне, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Регіональна Тальнівщина 26.04.2017 21:07
Це просто означає, що несподівано в Тальному ініціативу в руки взяв Мовчан і якщо нічого не зміниться найближчим часом, то багато кому прийдеться йти пішки на колінах в Криві Коліна, бити поклони з покаянною і лити потоками крокоділячі сльози
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Васько 26.04.2017 16:47
Вовку тогда надо и Ляшка на ,,бюро,, черкасском снять),,,бюро,, имени Вовка и Гейовича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Сашко 26.04.2017 14:07
Також "зачистили" керівника Чорнобаївського осередку РПЛ, заступника голови Чорнобаївської районної ради Анатолія Нужного,- цей продався Вельбовцю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100