реклама

реклама

Оновлену актову залу сьогодні відкрили у Черкаській спеціалізованій  школі № 17. Під час урочистого відкриття міський голова Анатолій Бондаренко відзначив, що  із задоволенням переступає поріг цього оновленого залу, який у зв’язку з необхідністю капітального ремонту стояв пусткою більше п’яти років.

1_871

Цього року, зусиллям теперішньої міської влади нарешті це питання зрушило з місця і були проведенні усі необхідні роботи. На це з бюджету Черкас направили близько 600 тисяч гривень.

– Не повинно бути такого, аби школа у центрі міста п’ять років не мала актової зали. У Черкасах не повинно бути таких  випадків і зараз ми робимо усе можливо, аби кожен навчальний заклад в місті мав гідні умови для освіти та розвитку дітей. Відзнчу, що у школі №17 нещодавно ми капітально відремонтували футбольне поле, тепер черга дійшла і до актової зали. У найближчих планах – облаштувати повноцінне спортивне подвір’я поблизу школи, – розповів Анатолій Васильович.

А також подякував, керівництву школи, профільного департаменту та педагогічному колективу за сприяння у проведенню відповідних робіт.

Про це інформує сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Корч 01.05.2017 10:09
Саєнко ремонтував її сам і вона була а нормальному стані. Вирішили підзаробити. Та й не стояла та зала жодного дня,навіщо писати брехню?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Pepin 28.04.2017 20:50
Добре,що там навчається донька мера.Іншим школам-шиш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100