реклама Делікат

Протягом цього тижня сайт Черкаської обласної державної адміністрації отримає абсолютно нове обличчя. Про це 2 грудня під час експертного обговорення Програми розвитку інформаційного простору Черкаської області на 2012-16 р.р. повідомила начальник управління інформаційної політики Черкаської ОДА Тетяна Очеретяна. Захід проходив у експертному клубі Cherkasynews.tv.

Обласна влада інформуватиме про себе користувачів соціальних мереж

Обласна влада інформуватиме про себе користувачів соціальних мереж


 – Розділ «Пошук» буде розміщений зверху, як в усіх нормальних сайтах. Облдержадміністрація буде представлена і в соціальних мережах, зокрема, у Фейсбуці буде офіційна сторінка Черкаської ОДА. Будемо працювати над тим, щоб не було соромно, - зауважила Тетяна Очеретяна.

За її словами, зараз в області йде мова про те, що всі райдержадміністрації повинні мати свої сайти, оскільки районна влада не використовує інтернет-простір як слід.

– І не просто має бути одна сторіночка. Має бути інформація про роботу, досягнення, всі документи будуть викладатися для оприлюднення. Сьогодні з РДА і міськвиконкомів лише шість не мають інтернет-сайтів… Ми маємо забезпечити якісну інформацію! – запевнила Тетяна Очеретяна.

На її думку, офіційним сайтам дуже важко конкурувати з приватними сайтами.

– Повірте, інколи і нам – держслужбовцям – хочеться скреативити і поставити заголовок, щоб привернути увагу читача. Але в певних рамках маємо діяти, за певними правилами. Тому зробити сайти офіційні, я вам чесно скажу, важче ніж приватні і неофіційні сайти. Складність в тому, що ми маємо діяти в певних рамках, дотримуючись певного законодавства, - зауважила Тетяна Очеретяна.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 Приезжий 06.12.2011 17:06
*** Сайт ради любопытства тоже посетил - сплошная безграмотность, информации как таковой ноль. Скажу вам честно, как спец в этой области - эти кадры вам точно ничего не скреативят. Кстати, для сравнения побывал еще на сайте городской власти. Там конечно без креатива, но видно , что люди по-грамотней, чем в области. При таком крутом губернаторе казалось бы и кадры должны быть не глупыми.а эти похоже быстренько народ заставят думать, что " король то голый"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 123 05.12.2011 18:35
Ну да ладно facebook хоть "изучают", а что с Twitterом, или это высший уровень? :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 123 05.12.2011 18:33
О-о-о-о наконец-то проснулись, давно пора было завести страничку, или пресс-служба всё-ещё не может освоить facebook :-) ну да, это всё-таки не вконтакте/одноклассниках сидеть :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Пропозиція 05.12.2011 16:27
Дайош агенцію "Черкащина региональная"!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Ню-ню 05.12.2011 12:53
ЗАЗ що не пробував робить - а вухасті "Запорожці" получались. А *** що не ліпить - то чергова "Черкащина ргіональна" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Оксана Колісник 05.12.2011 12:08
Не треба креативити! Не треба "фейсбука"! Принаймні до того часу, поки не буде нормальної, коректної інформації в зручному для використання вигляді. Гляньте на офіційний сайт дуже шанованого мною міста Щецина http://www.szczecin.pl/UMSzczecinSwiat/chapter_59000.asp Це "серце" офіційного порталу міста. Ви навіть не знаючи мови дізнаєтеся про міську владу все, знайдете всі документи, навіть запишетеся на прийом! Потратьте гроші з толком і користю, зробіть нормальний сайт влади. Не подобається Польща, зверніться до сумського міського голови Мінаєва та до досвіду роботи його порталу. Він іде далі і спілкується інтерактивно, але ж спочатку був класний сайт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100