реклама

реклама

Крадієм виявився 33-річний місцевий житель. Його затримано із викраденим майном, відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Городищенського відділення поліції звернувся громадянин, який повідомив, що невідомий чоловік з території одного з місцевих підприємств на велосипеді вивозить шестиметрову металеву трубу.

Слідчо-оперативна група, що виїхала за викликом, затримала підозрювану особу неподалік підприємства. Ним виявився раніше судимий 33-річний місцевий житель. До його велосипеду була прив’язана металева труба, походження якої чоловік пояснити не зміг і зізнався у крадіжці. Розповів, що не працює, вирішив заробити кошти незаконним шляхом. Проник на територію підприємства та вкрав трубу, яку збирався здати на брухт.

Речові докази вилучено. За даним фактом Городищенським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Європейський вибір 20.05.2017 11:31
За 6 метрів ржавої металевої труби і кримінальна відповідальніст ь? Це де ми живемо, в якій країні? Куди дивиться прокуратура?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Сэло, йыдь додому ! 20.05.2017 05:34
Пацан к успеху по стопам Толи-железяки шел...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Думка 19.05.2017 18:37
Соромно за таку роботу поліції, адже замість того щоб притягнути дрібного крадія до адміністративно ї відповідальност і, поліцейські штучно створюють собі показники розкриття злочинів. Кому потрібна така робота? Ні державі, ні людям від цього користі ніякої немає. А судимий цей чоловік також мабуть за крадіжку якогось непотрібу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 депутат 18.05.2017 22:18
Оце по нашому за 6 метрів труби, очевидно гнилої, до 5-ти років, за мільйони - нічого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100