реклама Делікат

hot Начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Михайло Скляров запевняє, що всі передбачені в листопаді кошти на соціальні виплати перераховані повністю і заборгованість за 11 місяців цього року відсутня, інформує прес-служба Черкаської облдержадміністрації.

 Натомість вони ж таки стверджують, що наприкінці листопада збільшилась кількість звернень на телефонну «Гарячу лінію» голови облдержадміністрації Сергія Тулуба щодо проведення виплати допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Довідка

Із початку року на Черкащині державну допомогу сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасову державну допомогу дітям одержували понад 87,9 тис. сімей, що на 3,7 тис. сімей більше, ніж у попередньому періоді минулого року.

Загальна сума нарахувань за цей період становить 614,2 млн. гривень, що на 117,6 млн. гривень більше проти відповідного періоду минулого року.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100