реклама Делікат

Президент Віктор Янукович, найімовірніше, підпише Закон про вибори, незважаючи на те, що він суперечить Конституції України. Такі прогнози робить голова черкаської міської організації ВО «Свобода» Михайло Вакуленко.

На його думку,  в Україні може повторитися сценарій Казахстану, де президент розпустив тамтешній парламент через те, що по їхньому ж закону вибори відбулися з порушеннями.

- Янукович сказав, що підпише закон про вибори, якщо там не буде суперечностей з Конституцією. Ми знаємо, що такі суперечності є. Але я думаю, що він підпише закон, щоб потім будь-якої миті, коли в нього буде політична потреба, розпустити цю Верховну Раду. Наприклад, коли більшість отримає опозиція. Таким чином, вони заклали механізм, яким чином можна розпустити раду, - коментує пан Вакуленко.

Також, на його думку, в Україні може повторитися і російський сценарій, де вибори проходили з застосуванням силових методів.

-  Особливо перешкоджання було щодо спостерігачів, - каже він. – Цілі групи не допускали до дільниць, їхні сайти були знешкоджені у день виборів. Цей сценарій наша влада буде застосовувати. Це все уроки для нас. Ми їх вивчаємо, моделюємо поведінку влади у нас на виборах. І будемо готові до силового протистояння. Тому що юридичного не буде.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Олег 06.12.2011 19:34
"Ми їх вивчаємо, моделюємо поведінку влади у нас на виборах. І будемо готові до силового протистояння."
Що вся опозиція почне в тренажерний зал ходити? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100