реклама

реклама Делікат

реклама

В Івано-Франківській області тимчасово відсторонено від виконання обов’язків начальника Головного управління земельних ресурсів Юрія Добровольського. Про це повідомив на прес-конференції голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк, передає агентство  ІМК.

"Якщо я отримав більше 100 скарг від людей на роботу управління земельних ресурсів у районах, якщо приїхав голова Держкомзему України і тимчасово відсторонив від обов’язків пана Ю.Добровольського і привіз із собою виконуючого обов'язки начальника обласного управління земельних ресурсів на час перевірки - людину з Черкаської області, то дозвольте запитати, яке тут рейдерство? Рейдерство чи наведення порядку? Наведення порядку!", - сказав він.
"Перевірять, якщо скарги безпідставні, Ю.Добровольський повернеться і буде працювати на займаній посаді. Знайдуть недоліки, ті, про які пишуть люди, - буде звільнений із займаної посади", - пояснив губернатор.
Він підкреслив, що таких перевірок в області "буде ще багато у різних структурах і різних напрямах". "Президент поставив вимогу - повернути у людей віру до влади і навести порядок. Що ми і робимо", - наголосив М.Вишиванюк.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100