реклама

реклама

Підписання Меморандуму про взаємодію і співробітництво між Черкаською облдержадміністрацією, обласною радою та обласною громадською організацією «Союз Чорнобиль», що відбулося 23 листопада, - це зрада тих простих чорнобильців із Черкас, які голодують у Києві. Про це 5 грудня на прес-конференції заявив голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.



- Голова обласної громадської організації «Союз Чорнобиль» Володимир Болтенков останнім часом постійно відхрещувався від усіх акцій протесту, які проводили чорнобильці в Києві і Черкасах. Ми розуміємо чому, бо він захищав свій теплий кабінет, який ще із старих часів знаходиться  в облдержадміністрації, - заявив Бондаренко. -  Він поставив свій підпис під документом, який засвідчує, що влада нібито готова до співпраці в питанні забезпечення пільгами чорнобильців, але ми бачимо, як вона розуміє співпрацю. Згадайте того ж загиблого чоловіка в наметовому містечку Донецька. Тому пан Болтенков зрадив своїх членів громадської організації, а влада скористається цим, щоб спробувати приховати від громадськості проблему. І якщо завтра чорнобильці знову вийдуть на акції протесту, то і влада, і Болтенков будуть говорить, що це не справжні чорнобильці, а якісь «замовлені» опозицією радикали, яких треба садить у в`язниці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 небезразличный 11.12.2011 19:15
члени обласної громадської організації «Союз Чорнобиль», на чолі з Володимиром Болтенковим, тільки у цьому році взяли участь у шести масових протестних акціях і пікетуваннях, організованих у столиці: у лютому – під стінами Кабінету Міністрів України, у березні– біля Верховної Ради України, у квітні – на Хрещатику, у липні – перед Адміністрацією Президента України, 24 серпня у День 20-ої річниці незалежності України і, нарешті, 20-го вересня спільно з афганцями, коли вперше була повалена огорожа перед Верховною Радою України. Стояли під зливою і спекою, в морози й холоди, за власні кошти добиралися до Києва, їм ніхто не платив по 100 грн. у день.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 небезразличный 11.12.2011 19:04
обласна громадська організація «Союз Чорнобиль» наполягла на підписанні так званого Меморандума про взаємодію і співробітництво між Черкаською обласною радою, обласною державною адміністрацією та обласним «Союзом Чорнобиль». Хто уважно прочитає підписаний тристоронній документ, не побачить жодного натяку на «зраду» рядових чорнобильців або «змову» обласної громадської організації «Союз Чорнобиль» з владою області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100