реклама Делікат

До черкаської мерії перевели останні «дієві» структури з ліквідованих районних рад. Це – відділи приватизації житла. За словами керуючого справами МВК Миколи Кудрявцева, цими кадровими призначеннями фактично завершується реорганізація управлінських структур у місті, яка тривала по суті увесь цей рік.

  — Тож тепер абсолютно всі послуги, які надавалися громаді органами місцевого самоврядування по місту, забезпечуються виключно підрозділами міської ради та її виконавчого комітету, — говорить Микола Кудрявцев.

Нагадуємо, що перед цим до складу міських структур увійшли управління праці та соцзахисту, служби у справах дітей, відділи реєстрів виборців, інформує прес-служба МВК.

Микола Кудрявцев також розповів, що зараз поступово крок за кроком ліквідовуються виконкоми Соснівської та Придніпровської районних рад. Адже вони не несуть жодного навантаження та не виконують жодних функцій.

– Люди будуть попереджені про вивільнення у встановленому порядку – за три місяці. За цей час міська влада зможе відшукати і запропоновувати варіанти альтернативного працевлаштування. Наприклад, з початку реорганізації до підрозділів міста влилися більш, ніж 230 осіб-колишніх працівників районів! Проте, цей процес неминучий, адже витрати на фінансування апарату управління дедалі зменшуються, а незабезпечення пріоритетних галузей-освіти та медицини, відповідно, зростає. Тож, слідом за міською радою, шлях скорочення доведеться пройти і районам, — розповів Микола Кудрявцев.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Радістьодарича 08.12.2011 13:17
За межами законів, підло та за гроші були знищені останні оплоти місцевого самоврядування в місті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Ласийшмат 07.12.2011 18:30
Хе-хе, але ж Дубина з Душком добряче встигли урвати наостанок! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Сон Розуму 07.12.2011 14:42
Тепер Кудрявцев з Беззубенком зі швидкістю бензопили почнуть вирізати непотрібні "придатки", готуйся до чергової хвилі наїздів прокурорів і міліціянтів..Ради відіграли своє, ради Змусять піти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100