реклама Делікат

Активіст з Корсуня-Шевченківського Олег Собченко відібрав у секретаря суду щойно прийняте Апеляційним судом рішення про зміну міри запобіжного заходу Вадимові Мельнику. Про це повідомляє кореспондент «Прочерку».

Нагадаємо, Мельника підозрюють в організації вбивства журналіста-майданівця Василя Сергієнка. Сьогодні суд вирішив відпустити його з-під варти під домашній арешт із носінням у нічний час електронного браслета.

Олег Собченко пояснив свої дії тим, що, на його думку, це – незаконне рішення, а тому воно не повинне вступати в дію. Де зараз це рішення, суду невідомо.

Нагадаємо, Вадима Мельника було затримано після тривалого розшуку 16 травня. 17 травня Придніпровський районний суд вирішив залишити Вадима Мельника під вартою на 60 днів без права внесення застави. Але вже незабаром стало відомо про те, що підозрюваний подав апеляцію на це рішення.

За словами адвоката, із озвучених обвинувачень роль Мельника в цій справі не зрозуміла. Також він наголосив, що свідчення іншого підозрюваного Воронцова також ніяк не свідчать про причетність Мельника до справи. Натомість прокурори наголошують на справедливості рішення суду першої інстанції.

Сьогодні перед початком засідання Апеляційного суду активісти провели біля його приміщення акцію із закликом не випускати Мельника з-під варти.

Обставини справи про вбивство Василя Сергієнка - в матеріалі Espreso.TV:

 

реклама

Коментарі  

 
+11 #1 Гатила 30.05.2017 17:51
Бобрик забашляв. Може варто ****** всіх суддів які випускають злочинців? Там дивись і нормальні судді підтягнуться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100