реклама Делікат

За місяць із тих пір, як у міськвиконкомі відкрили «суботній» центр надання адміністративних послуг громадянам, звернулося лише 450 осіб, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Запровадили прийом громадян у вихідний день для того, щоб допомогти тим, хто працює й не встигає потрапити на прийом до того чи іншого фахівця в робочі дні.

– Якщо порівняти з кількістю відвідувачів, які звертаються до центру в робочі дні, то у суботу поки великого ажіотажу немає. Напевно, багато людей вважає, що міськвиконком у вихідні дні не працює і центр, відповідно, теж, – говорить начальник відділу звернень та надання адміністративних послуг Юлія Ніконенко.

У центрі жителі міста можуть отримати послуги, що стосуються житлових та  земельних питань, галузі містобудування та архітектурної діяльності, екології й безпеки населення, соціальної, економічної, бюджетної політики.

Довідка

Центр з надання адміністративних послуг громадянам діє на першому поверсі Черкаського міськвиконкому без попереднього запису (каб.119), тел.: 33-07-00.

Графік роботи:

Пн., ср., чт., пт.: 08.00 –17.15.

Вт.: 08.00 – 19.00.

Сб.: 09.00 –12.00.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Оксана Колісник 07.12.2011 14:04
До речі, кажуть, що не тільки в Черкасах не приживаються робочі суботи у виконкомах. Люди чомусь віддають перевагу вирішенню всіх бюрократичних справ в будні дні. Буквально місяць тому про це ж казали в Польщі. Тобто, можливо варто подумати про годину плюс/мінус до звичайного дня працювати в обідню перерву. Можливо, цього буде досить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100