реклама Делікат

Заяву щодо поділу мажоритарних виборчих округів на Черкащині між опозиційними кандидатами оприлюднила Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«7 грудня в Черкаських засобах масової інформації з’явилися публікації з приводу нібито переговорного процесу опозиційних сил Черкащини щодо спільної стратегії дій на парламентських виборах, що відбудуться восени 2012 року. У деяких з них зокрема йдеться про те, що опозиція на Черкащині майже узгодила між собою, на яких мажоритарних виборчих округах висуватимуться кандидати від політичних сил, що декларують свою опозиційність до режиму Януковича. Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» наголошує на тому, що робити такі заяви і тим більше оприлюднювати їх є некоректним, оскільки точно ще невідомо, як територіально буде сформовано округи, що робить будь-яке планування передчасним», - йдеться в заяві.

Крім того, Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» наголошує, що є структурним підрозділом партії, і оскільки рішення такого значення, як розподіл мажоритарних округів між опозиційними кандидатами, можуть ухвалювати лише вищі керівні органи політичної сили, обласна організація ВО «Свобода» діятиме згідно із вказівками та рішеннями вищих партійних органів.

«Свободівці» застерігають окремих осіб, які – без узгодження з Радою об’єднаних опозиційних сил Черкащини – продукують та представляють засобам масової інформації як «колективне рішення» свої власні думки з цього приводу. «Ми розглядаємо такі дії як відверто провокативні, шкідницькі та ворожі, спрямовані на розкол опозиційних сил Черкащини», - йдеться у зверненні.

«На останніх засіданнях Ради опозиційних сил Черкащини, у яких бере участь також і представник обласної організації ВО «Свобода», йшлося насамперед про спільну стратегію виборчого процесу в області з метою перешкодити режимові Януковича перемогти, координацію виборчого процесу з метою кращого спостереження за ходом виборів та відстеження різноманітних порушень і оперативного реагування на них, координації спільного та перехресного підрахунку голосів для унеможливлення фальсифікацій на цьому етапі. Загалом, об’єднана опозиція Черкащини має на меті, в першу чергу, не допустити тотальних фальсифікацій результатів виборів та подальшої узурпації влади режимом Януковича. Про розподіл мажоритарних виборчих округів між опозиційними кандидатами на цьому етапі не йдеться», - зазначають «свободівці».

реклама

Коментарі  

 
+2 #7 Гонта 10.12.2011 12:37
Ніхто ні з ким ніколи не об’єднається. Вихід є, але чи комусь він потрібен? Порада на межі утопії. Повинен бути один список, як по мажоритарним округам, так і по партійному списку. Лідери його не узгодять. Тому необхідно провести всеукраїнський відкритий праймеріз по 225 виборчим округам серед усіх хто не підтримує владу. Переможець має йти надалі по мажоритарці, а той хто посяде друге місце - включатись до списку. До ЦВК партійний список подавати в алфавітному порядку, а депутатами мають стати ті, хто у себе на округах набере найбільше голосів за об'єднаний список.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Хто є хто? 09.12.2011 16:18
БЮТ як завжди надує ! Не те керівництво у Черкаському БЮТі, щоб йому можна довіряти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 олекс 09.12.2011 11:50
убожество, здавалось нормальна ініціатива позитивно сприймалась, всі розуміють шо шлях узгоджень довгий і тернистий особливо в українському виконанні ,стратегічно важливий іправильний, нащо нам ті вороги!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Нетолерантний 08.12.2011 19:01
До чого тут павуки? Наголошується, що передчасно робити заяви про поділ мажоритарних округів, оскільки їх межі ще навіть не визначені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 так-так 08.12.2011 18:24
щось підказує, що заява опозиції "що ми ось-ось поділимо" виглядає як бажання лисянського та монастирищенськ ого козаків не застовбити за собою округ, а саме вписати своє їм'я в список з семи об'єднаних иажориторщиків. Як же поділять між собою Черкаський в/о Льоня, Толік та Наталі з Міхой? нє пойму
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Через 6 годин! 08.12.2011 18:07
Слідуюче, від ВО "Свобода" підписав керівник Черкаської міської організації, а обласний керівник Чорномаз та обласна рада ВО" Свобода" не згодна з БЮТ " яких неприємно здивувала заява керівника фракції "БЮТ-Батьківщина" Івана Кириленка про готовність підтримати закон про бюджет на 2012 рік та закон "Про ринок землі" в обмін на так звану "декриміналізаці ю" статті Юлії. Оце керівники, тобто керівник Черкаської міської "Свободи " підписав, не читавши Що розміщено на Центральному сайті СВОБОДА. Як голі в баню швидять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Камінь 08.12.2011 16:26
Заворушидись павуки в своїй склянці...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100