реклама

реклама

Асоціація об’єднаних територіальних громад спільно з Фондом міжнародної солідарності (Польща) та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ спільно організовує ряд семінарів на тему «Участь суспільства у прийнятті рішень в громадах» для представників міст, селищ, сіл та об’єднаних територіальних громад.

У рамках цих семінарів їх учасники матимуть можливість ознайомитися з досвідом та інструментами залучення громадян до процесу прийняття рішень на місцевому рівні, у тому числі темою бюджету участі. З учасниками працюватимуть експерти - практики партиципації,
учасники проектів «Громадський бюджет – спільний успіх активних
громадян та відкритої влади» та «Без мешканців не вдасться. Громадські
консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад», які
впроваджувалися Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за
сприяння Польсько-канадської програми підтримки демократії».

Окремою частиною семінару буде тема написання проектів до Державного фонду регіонального розвитку від експерта з Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖК.

Один з таких семінарів пройде 14 червня 2017 року у Білозірській об’єднаній територіальній громаді у приміщенні будинку культури (Черкаська обл., Черкаський р-н, с. Білозір`я, вул. Незалежності, 243. Початок заходу о 10.00.

У семінарі візьмуть участь представники Білозірської ОТГ, а також сусідніх громад Черкаської області. Склад учасників різноманітний: представники виконавчих комітетів міських рад, депутати місцевих рад, старости, представники місцевих громадських організацій, місцевих ЗМІ, активісти та інші зацікавлені у цих темах.

З запитаннями звертайтеся до контактної особи Антоніни Домікан за телефоном 095 936 44 84 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Надсилаємо програму заходу для попереднього ознайомлення.

Проект фінансується Польсько-Канадською Програмою Підтримки Демократії, співфінансованого з коштів Програми Польської співпраці задля розвитку Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща та коштів Міністерства Закордонних Справ, Торгівлі і Розвитку Канади (DFATD).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Петрович 10.06.2017 17:19
Цитую Закривидорога:
Було село, а тепер отг!

Аби не вийшло ОЗГ (ОПГ)...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Закривидорога 08.06.2017 22:23
Було село, а тепер отг!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Семен 08.06.2017 21:18
Ці насемінарять, що ніхто нічого не второпає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100