реклама

реклама

6 та 7 червня 2017 року вiдбулися засiдання Полiцейськоi Комiсii Черкаського ГУ НП. Про це у Фейсбуці повідомив голова поліцейської комісії ГУ НП Черкаської області Сергій Сухін.

«Вiдбирали кандидатiв на посади дiльничних офiцерiв полiцii, усього 30 посад. За два днi пройшло 66 кандидатiв. 21 особа не рекомендована до служби у полiцii, 45 осiб претендують на 30 посад. Приємно, що йде молодь, яка нiколи не була мiлiцiянтами, достатньо багато дiвчат. Також достатня кiлькiсть колишнiх працiвникiв мiлiцii, що не пройшла переатестацiю , та були звiльненi, заходить на перше, друге коло, намагаючись повернутися до системи, не розумiючи, що система змiнюеться, оновлюеться. Можливо повiльно, але вливаеться свiжа кров, що є дiйсно продовженням реформування Полiцii», - написав Сергій Сухін.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Громадський активіст 09.06.2017 13:40
Пан Сухін повний делитант! Насправді в роботі поліції нічого не змінилось, на жаль палична система залишається основним критерієм роботи поліцейських. Захист людини-громадянина на другорядному місці. І цю систему так звана "свіжа кров" не поломає, адже ті хто ними буде керувати залишились ті ж самі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100