реклама

реклама

Протягом 19 червня на території Черкаської області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 5 осіб було травмовано, повідомляють у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху УПД поліції області.

1-9Близько 18.15 год., в м. Сміла по вулиці Шевченка, 42-річний водій автомобіля «Лексус», місцевий житель, під час виїзду зі стоянки, рухаючись заднім ходом скоїв наїзд на пішохода, 65-річну жительку м. Сміла.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, численних ссадин правого ліктьового суглобу та забій поперекового відділу хребта. Госпіталізована до Смілянської ЦРЛ.

Близько 23.55 год., в Уманському районі на 552 км + 750 м автодороги «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка», 3 1-річний водій автомобіля «Mitsubishi padgero», житель м. Київ, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на клумбу, з організованим круговим рухом, де допустив перекидання автомобіля.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля, 49-річний житель Київської області, отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани голови та закритої черепно-мозкової травми. Госпіталізований до Уманської міської лікарні.

Близько 12.58 год., в с. Мошни Черкаського району по вулиці Онищенка, 31-річний водій автомобіля «Камаз 5511», житель Городищенського району, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2121» під керуванням 59-річного жителя Черкаського району.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 2121» отримав тілесні ушкодження у вигляді різаних ран передпліччя, травматичного видалення зуба та забою грудної клітки. Доставлений до лікарні с.Мошни.

Близько 14.57 год., на автодорозі Черкаси-Сміла, біля повороту на с. Дубіївка, 47-річний водій автомобіля «Шкода», житель Городищенського району, під час виїзду на головну дорогу не надав перевагу у русі та скоїв зіткнення з автомобілем «Хюндай», під керуванням 54-річної жительки м. Сміла.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Хюндай» отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої руки, а водій автомобіля «Шкода» отримав тілесні ушкодження у вигляді розсічення губи та ссадин на обличчі. Не госпіталізовані.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100